Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ποικιλία απόψεων από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την επόμενη ημέρα του Κινήματος



«Εάν δεν αλλάξουμε θα βουλιάξουμε, και αυτό ισχύει τώρα για εμάς στο ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας, ζητώντας να ξεκινήσει άμεσα ο διάλογος για την επόμενη ημέρα στο Κίνημα.

    «Στις εκλογές πρέπει να πάμε με όσο το δυνατόν καινούργια εικόνα. Και αυτή αφορά από την ηγεσία, τις πολιτικές θέσεις, τις συμμαχίες, ό,τι μπορούμε περισσότερο»

είπε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό "Βήμα Fm" ο κ. Πρωτόπαπας και τάχθηκε υπέρ της εκλογής προέδρου από τη βάση, επισημαίνοντας ότι οι θεσμοί δεν είναι «α λα καρτ». 

    Ο βουλευτής Γιάννης Βούρος, μιλώντας στον ίδιο ραδιοσταθμό, κάλεσε τον κ. Παπανδρέου να ανοίξει τις διαδικασίες, σημειώνοντας πως αν το επιθυμεί μπορεί να είναι υποψήφιος. 

    Διαφώνησε με εκλογή από τη βάση και υπογράμμισε «ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας ταύτισε τα δεινά της προηγούμενης δεκαετίας στο πρόσωπο του κ. Παπανδρέου. Αυτό που πρέπει να εκμεταλλευθεί ο κ. Παπανδρέου, αν θέλει πραγματικά να μείνει στην ιστορία, διότι μπορεί να επιθυμεί μια άλλη σχέση με τον πολιτικό χώρο γενικότερα, είτε στον ελλαδικό είτε στον ευρύτερο ευρωπαϊκό, είναι να ανοίξει τις διαδικασίες τώρα. Αλλά αυτό θα το αποφασίσει ο ίδιος».

    Επίσης η Εύα Καϊλή πρότεινε "να ανοίξει η συζήτηση πριν από τις εκλογές" και "φυσικά να τεθεί και θέμα επικεφαλής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του κόμματος". 

    Όλα αυτά πρέπει να ανοίξουν, αλλά δεν μπορώ να το προδικάσω ή να το εκτιμήσω αυτή τη στιγμή, πρόσθεσε και συμπλήρωσε: "Σίγουρα όμως υπάρχει θέμα. Δεν μπορούμε να το κρύβουμε εδώ που φτάσαμε τα δύο τελευταία χρόνια και ενώ υπάρχει πρόβλημα στη χώρα».



express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου