Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

"Συλλογικές διαδικασίες βάσης χωρίς αναβολές στο ΠΑΣΟΚ"


Την ανάγκη για «συλλογικές διαδικασίες βάσης σύντομα και χωρίς αναβολές» στο ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου. Κάνει έκκληση, επίσης, να κρατηθεί ο εσωκομματικός



διάλογος σε νηφάλιους τόνους, ενώ τονίζει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου πρέπει να έχει την ευθύνη ανάληψης σχετικών πρωτοβουλιών. «Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως το έπραξε για να κρατηθεί ζωντανή η Ελλάδα, με τη δημιουργία της σημερινής κυβέρνησης εθνικής συνεννόησης και συνεργασίας», αναφέρει ο κ Παπαϊωάννου σε άρθρο του που δημοσιεύεται σήμερα στα Νέα.


Απευθυνόμενος στα στελέχη που θέλουν να διεκδικήσουν ηγετικό ρόλο, λέει ότι «οφείλουν να μη θέτουν σε αμφισβήτηση τη διαχρονικότητα και την ιστορική αναγκαιότητα του πολιτικού μας φορέα με τις νεφελώδεις θέσεις και κινήσεις τους».


Ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρει, επίσης ότι «με τις δικές μας πράξεις, έστω κι αν τις επέβαλαν οι συνθήκες για την αποφυγή της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας της χώρας, επιτρέψαμε το συναίσθημα στα μέλη και τους φίλους μας ότι έχουμε εγκαταλείψει τις αξίες και τις ιδέες που διαχρονικά υπηρετούμε. Αυτή είναι η αλήθεια και όσοι δεν τη δέχονται απλώς εθελοτυφλούν ή υπηρετούν άλλες σκοπιμότητες».


Για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ σημειώνει: «Οφείλουμε όλοι μαζί στο ΠΑΣΟΚ να χαράξουμε μια νέα δημιουργική πορεία με επαναπροσδιορισμό της φυσιογνωμίας μας και των πολιτικών μας προτεραιοτήτων και με αδιαπραγμάτευτη την ενότητα του ιστορικού μας χώρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου