Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Μαραθώνια συνάντηση Παπανδρέου - Καρχιμάκη


Μαραθώνια συνάντηση Παπανδρέου - Καρχιμάκη
Μαραθώνια συνεργασία, που ξεκίνησε χθες το απόγευμα και κατέληξε αργά το βράδυ, είχαν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου και ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμάκης.
Ωστόσο η Ιπποκράτους απέφυγε να αποκαλύψει οτιδήποτε σχετίζεται με τους σχεδιασμούς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το προσεχές διάστημα, αν και θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα αμέσως μετά τις γιορτές θα συγκληθεί και το Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος για να κάνει τον κυβερνητικό απολογισμό και να προσδιορίσει και συνέδριο τους επόμενους μήνες. Κάποιες σκέψεις που υπάρχουν στην ηγεσία της Ιπποκράτους είναι να προχωρήσουν σύντομα και σε αλλαγές οργάνων των οποίων η θητεία έχει λήξει, π.χ. γραμματείς νομαρχιακών επιτροπών.
<Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έχει επιστρέψει ενεργά στα καθήκοντά του στον 6ο όροφο της Ιπποκράτους, μετά την ολιγοήμερη απουσία του στη Νότια Αφρική (όπου συμμετείχε στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή) δέχτηκε χθες την πρεσβευτή της Αυστραλίας Τζένη (Πολυξένη) Μπλούμφιλντ και τον ομόλογό της του Καναδά Ρόμπερτ Γουίλιαμ Πεκ που του επέδωσαν επιστολές των Πρωθυπουργών των χωρών τους. Ακόμη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέταξε μήνυμα για την Ημέρα του Παιδιού και τη UNICEF, ενώ έδωσε συνέντευξη στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF. Αύριο Τετάρτη θα μιλήσει στην ετήσια εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου