Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

«Κάποιοι πρέπει να σοβαρευτούν...» «Το παιχνίδι δεν είναι στημένο» λέει ο Ανδρέας Λοβέρδος



«Δίνουμε πραγματική μάχη και δεν παίζουμε σε ένα στημένο παιχνίδι».

Mε αυτή την φράση επιχείρησε να διαβεβαιώσει τους πολίτες ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος για τον «αγώνα» που δίνει η κυβέρνηση, προκειμένου να μην χρεοκοπήσει η χώρα.


Aναλυτικά, μιλώντας στην Ολομέλεια, ο υπουργός ανέφερε: «Αυτές τις ημέρες πολλοί πολίτες με σταματούν στον δρόμο και μου ζητούν να μην ψηφίσω την σύμβαση δανειοδότησης της χώρας. Αλλοι μου μιλούν για ξεπούλημα της χώρας... Κοινή συνισταμένη των πολιτών είναι η οργή. Θέλω να διαβεβαιώσω κάθε πολίτη ότι η μάχη που δίνεται είναι πραγματική και όχι ένα στημένο παιχνίδι»

Επιπροσθέτως, ο κ. Λοβέρδος έστειλε μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες, λέγοντας ότι «κάποιοι πρέπει να σοβαρευτούν γιατί με την συμπεριφορά τους δεν αποκτούμε καλύτερες μετοχές στο διεθνές στερέωμα παρά την τιτάνια προσπάθεια… Με την δημαγωγία τους ο Έλληνας πολίτης δεν αποκαθιστά το όνομά του διεθνώς»... 

»Αυτές τις ώρες χλευάζουν την Ελλάδα, ενώ παίρνουμε τις δυσκολότερες αποφάσεις για να μην γονατίσουμε. Πρέπει να σοβαρευτούν επιτέλους και να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις και όχι τις μισές. Το πρώτο μου μέλημα δεν είναι το κομματικό, όπως είναι άλλων. Δεν μπορεί ο Έλληνας πολίτης να δίνει από το υστέρημά του και να κατηγορείται ως τεμπέλης και φταίνε γι' αυτό κάποιοι με την σημερινή τους συμπεριφορά».



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου