Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Η ανακοίνωση του Παπαδήμου για τη συμφωνία


Η ανακοίνωση του Παπαδήμου για τη συμφωνία : Ανακοινώθηκε κι επίσημα πως επετεύχθη η συμφωνία κορυφής των πολιτικών αρχηγών των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. Παρατίθεται η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου:Ο Πρωθυπουργός

Ανακοινώθηκε κι επίσημα πως επετεύχθη η συμφωνία κορυφής των πολιτικών αρχηγών των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση. 

Παρατίθεται η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου:

Ο Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί συναντήθηκαν και εξέτασαν σε βάθος το περιεχόμενο του νέου οικονομικού προγράμματος που συνοδεύει τη χρηματο-οικονομική στήριξη της χώρας για τα επόμενα χρόνια.



Υπήρξε ευρύτατη συμφωνία σε όλα τα σημεία του προγράμματος με εξαίρεση ένα, το οποίο απαιτεί περαιτέρω επεξεργασία και συζήτηση με την Τρόικα. Η συζήτηση αυτή θα γίνει αμέσως ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία ενόψει της συνεδρίασης του Eurogroup.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης εξέφρασε σοβαρές επιφυλάξεις.

Σημειώνεται πως ο κ. Παπαδήμος ενημέρωσε τηλεφωνικώς για την ύπαρξη συμφωνίας την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.



zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου