Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Το Κάψιμο του Καρνάβαλου στο Κιλκίς



Κορυφώνονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλκίς και του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α. H λήξη της Αποκριάς 2012 στο Δήμο Κιλκίς είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου 2012 με το κάψιμο του Καρνάβαλου και την ανακοίνωση των νικητριών ομάδων στο Κυνήγι του Θησαυρού και τον Διαγωνισμό Καλύτερου Καρναβαλιού. Βέβαια, από τη μεγάλη αυτή εορταστική βραδιά δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, η μουσική, οι φωτιές, δωρεάν κρασί και φυσικά πλούσιο αποκριάτικο θέαμα.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της ημέρας αυτό έχει διαμορφωθεί ως εξής:
6:00μ.μ. Συγκέντρωση όλων των καρναβαλιστών και των ομάδων που που θα συμμετέχουν στον Διαγωνισμό Καλύτερου Καρναβαλιού μπροστά στο Δημαρχείο για τρελές φωτογραφίσεις και πολλά ακόμη...
7μ.μ. Έναρξη πομπής με προορισμό την Πλατεία Ειρήνης. Γύρω γύρω οι Τραγοϊκανοί και στη μέση ο... Υπερκαταναλωτισμός! Την αποκριάτικη πομπή προς την... πυρά, θα συνοδεύει η Φιλαρμονική και η Ομάδα Κρουστών του Δήμου Κιλκίς με την ευγενική συμμετοχή της Ομάδας Κρουστών Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.
Στην πλατεία Ειρήνης, μαθήτριες του Τμήματος Αισθητικής της ΕΠΑΣ Κιλκίς θα προσφέρουν υπηρεσίες ζωγραφικής προσώπου (face painting), ενώ εθελοντές του Δήμου θα προσφέρουν δωρεάν κρασί στους καρναβαλιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου