Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Βορίδης: "Ο Καρατζαφέρης νομίζει ότι είναι ο Λεωνίδας, ο Ιησούς και ο Καίσαρας"


Βορίδης: "Ο Καρατζαφέρης νομίζει ότι είναι ο Λεωνίδας, ο Ιησούς και ο Καίσαρας" : «Λεωνίδα, Ιησού και Καίσαρα» και μάλιστα… ταυτόχρονα χαρακτηρίζει ο υπουργός Μεταφορών Μάκης Βορίδης τον Γιώργο Καρατζαφέρη.«Υποθέτω ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αντιλαμβάνεται τον εαυτό του

«Λεωνίδα, Ιησού και Καίσαρα» και μάλιστα… ταυτόχρονα χαρακτηρίζει ο υπουργός Μεταφορών Μάκης Βορίδης τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

«Υποθέτω ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως Λεωνίδα, Ιησού και Καίσαρα, ταυτοχρόνως», δήλωσε στη ΝΕΤ FM ο κ. Βορίδης, ερωτηθείς αν θεωρεί εαυτόν Βρούτο, Ιούδα και Εφιάλτη.



Παράλληλα, ο υπουργός Μεταφορών εκτίμησε ότι την επόμενη περίοδο θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μεγάλα διλήμματα, στα οποία μπορεί να δώσει λύση η ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά: «Μέσα ή όχι στην ΕΕ; Στην ευρωζώνη με το ευρώ ή όχι; Αν είμαστε διατεθειμένοι να καταβάλουμε τις προσπάθειες που απαιτούνται ως χώρα και ως πολίτες, προκειμένου να παραμείνουμε σε μια συμμαχία ισχυρών κρατών, θα πρέπει ο λαός να επιλέξει μια κυβέρνηση που να εγγυάται αυτό. Υπάρχει ένας άνθρωπος που μπορεί να παίξει το ρόλο του πρωθυπουργού με αυτούς τους όρους και αυτός είναι ο Αντώνης Σαμαράς».



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου