Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Το πρώτο σποτ στο Ιντερνετ!

Η σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία της... προεκλογικής εκστρατείας. Χθες άρχισε να προβάλλεται στο Διαδίκτυο το πρώτο σποτ του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει διάρκεια 12 λεπτά, που επικεντρώνεται στον Ευ. ΒενιΠρωτοβουλία - έκπληξη, η οποία ενδέχεται να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα, ετοιμάζει ο Ευ. Βενιζέλος. Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, αφού ούτε οι συνεργάτες του έμαθαν το μυστικό. Χθες, πάντως, διακινήθηκε το πρώτο διαδικτυακό προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ, διάρκειας 12 λεπτών.


Η σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία της... προεκλογικής εκστρατείας. Χθες άρχισε να προβάλλεται στο Διαδίκτυο το πρώτο σποτ του ΠΑΣΟΚ, το οποίο έχει διάρκεια 12 λεπτά, που επικεντρώνεται στον Ευ. Βενιζέλο και στις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών.
Πρόκειται για μια... δραματοποιημένη εκδοχή των γεγονότων που άρχισαν τον Ιούνιο του 2011, όταν ο Ευ. Βενιζέλος ανέλαβε το υπουργείο Οικονομικών, μετά την κυβερνητική κρίση και το αδιέξοδο στις συνομιλίες Παπανδρέου - Σαμαρά.
Σήκωσε το βάρος
«Ποιος θα σηκώσει το βάρος εξόδου από την κρίση; Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποδέχεται την πρόταση του Γιώργου Παπανδρέου να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών» είναι το χαρακτηριστικό «στιγμιότυπο» του βίντεο, το οποίο, αφού διέρχεται τα κρίσιμα γεγονότα των περασμένων μηνών (6η δόση, σχηματισμός κυβέρνησης Παπαδήμου κ.ο.κ.), καταλήγει με την επιτυχή ολοκλήρωση της συμφωνίας για το PSI και την εκλογή του Ευ. Βενιζέλου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Σημειωτέον ότι με την επίσημη προκήρυξη των εκλογών θα αρχίσει και η λειτουργία διαδικτυακού καναλιού, μέσω Google, το οποίο θα προβάλλει την προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων σε συνεργασία με μπλογκ.
Για να διαβάσετε περισσότερα παραπολιτικά κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου