Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: «Συνεχίζεται η εποπτεία της τρόικας»



«Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ της τρόικας στην Ελλάδα συνεχίζεται ανεπηρέαστη από το εκλογικό αποτέλεσμα και το μήνυμα του ελληνικού λαού», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίσκεψη της τρόικας στη χώρα και τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «η περίφημη "διαπραγμάτευση" της κυβέρνησης παραπέμπεται για... μετά την εφαρμογή των ακραίων μέτρων που προβλέπονται από το μνημόνιο, σε συνέπεια με την επιστολή Σαμαρά και σε αντιδιαστολή με τις προεκλογικές δεσμεύσεις των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης».



Κατά την ίδια ανακοίνωση, οι πολίτες βρίσκονται «στο ίδιο έργο θεατές», «με νέους εκβιασμούς προς τον ελληνικό λαό για επίσπευση της εφαρμογής του μνημονίου, για ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις και διάλυση του κοινωνικού κράτους και ένα νέο φαύλο κύκλο λιτότητας - ύφεσης και νέων, πιο σκληρών μέτρων».

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «αδιέξοδη και καταστροφική» για το λαό και τη χώρα τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής και σημειώνει πως η μόνη προοπτική ελπίδας και ανασυγκρότησης της χώρας μπορεί να έλθει αποκλειστικά μέσα από την ανατροπή των μνημονίων και ένα σχέδιο ανάπτυξης, στήριξης της απασχόλησης και του κοινωνικού κράτους και οικοδόμησης μιας νέας στρατηγικής για την Ευρώπη.



express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου