Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Πρόταση Εξεταστικής για το μνημόνιο θα καταθέσει στη Βουλή ο Καμμένος



ΤΗΝ πρόθεσή του να θέσει το θέμα σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο, καθώς και την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για τους μετανάστες, εξέφρασε με δηλώσεις του την Κυριακή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος. "Θα συζητήσουμε για τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και το πώς φτάσαμε ως εκεί.
Ποιοι αλλοίωσαν τα στατιστικά στοιχεία, πώς ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο πρωθυπουργός επέτρεψαν να πουληθούν τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου", είπε ο κ. Καμμένος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του. Πρόσθεσε επίσης ότι θα ακουστούν "για τις σχέσεις των υπουργών που διορίστηκαν από κάποια ξένα κέντρα και για ποιο λόγο διορίστηκε ο καθένας τους".

Όπως είπε ο κ. Καμμένος, το κόμμα του δεν έχει αλλάξει τις προεκλογικές του θέσεις και μέσα στην εβδομάδα θα φέρει πρόταση νόμου στη Βουλή για την κατάργηση του νόμου Ραγκούση, που –όπως ανέφερε– έχει πει ότι θα πράξει και ο κύριος Σαμαράς προεκλογικά. "Με τη νέα παρέα του έκανε πίσω. Θα δούμε τώρα, θα το ψηφίσει ή όχι;" πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Στο μεταξύ σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, αναφερόμενος στην άφιξη της τρόικας, υποστήριξε ότι αυτό σηματοδοτεί "το τέλος των ψευδαισθήσεων τόσο για τους συγκυβερνώντες που τις καλλιέργησαν συστηματικά κατά την προεκλογική περίοδο όσο και για τους πολίτες που ήταν οι αποδέκτες αυτής της επιχείρησης παραπλάνησης".



express.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου