Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Σήμερα οι εξελίξεις για Κατσικοκέρη- Χαριστέα

Στην διάρκεια της ημέρας η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης θα πραγματοποιήσει επαφή με την αντίστοιχη του Εργοτέλη, για το ενδεχόμενο δανεισμού του Νίκου Κατσικοκέρη

Ο 24χρονος επιθετικός, που σε περίπτωση απόκτησής του δεν λογίζεται στις τρεις κινήσεις που έχει δικαίωμα να κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι η βασική επιλογή του
Μάκη Κατσαβάκη. Η λογική της ΠΑΕ Άρης στην περίπτωση του Κατσικοκέρη είναι να αποκτηθεί σε αυτό το χρονικό σημείο με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο και με τον όρο για οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες είναι πολύ πιθανό στην σημερινή επαφή η ΠΑΕ Άρης να προτείνει ως ανταλλάγματα τον Δημήτρη Κοτσώνη που δεν υπολογίζεται από τον Κατσαβάκη και έναν από τους "μικρούς".

Εκτός του Κατσικοκέρη πάντως για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Άρη υπάρχει πάντα ο Άγγελος Χαριστέας, που μετά το τηλεφώνημα της Παρασκευής ζήτησε διορία να απαντήσει μέχρι σήμερα, και ο 25χρονος Σέρβος Αντρία Καλουτζέροβιτς που ανήκει στην Γκουοάν του Πεκίνου για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού.

Πληροφορίες: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου