Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Πήρε Λόρενς ο ΠΑΟΚ

Και δεξιό χαφ έκλεισε ο ΠΑΟΚ, καθώς συμφώνησε σε όλα με τον Ιρλανδό Λίαμ Λόρενς για δύο χρόνια. Ο 31χρονος διεθνής άσος υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις. Αν δεν
προκύψει κάτι απρόοπτο θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα δηλωθεί ως το βράδυ στη λίστα της UEFA, για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Ραπίντ Βιέννης για τα πλέι οφ του Europa League.
Ο Λόρενς αποτελεί επιλογή του Γιώργου Δώνη και μπορεί να
παίξει ως δεξιός χαφ, αλλά και ως εσωτερικός χαφ στο ρόμβο, στοιχεία που εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα. Επίσης, έχει έφεση στο σκοράρισμα αν και μέσος, όπως φαίνεται από τα στατιστικά της καριέρας του.
Ο Λίαμ Λόρενς γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του 1981 έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε ομάδες της Βρετανίας. Το 20100-11, πήγε δανεικός στην Πόρτσμουθ, με την οποία σε 17 αγώνες πέτυχε 7 γκολ, αναγκάζοντας τους «πομπέι» να τον αγοράσουν. Εκεί έμεινε 1,5 χρόνο, με απολογισμό 41 παιχνίδια και πετυχαίνοντας ένα γκολ. Τον Ιανουάριο του 2012 λόγω των προβλημάτων της Πόρτσμουθ πήγε δανεικός στην Κάρντιφ, παίζοντας σε 13 παιχνίδια, ενώ σημείωσε κι ένα γκολ. Το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο επόμενος προορισμός του.
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου