Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Παπαδημούλης για δημοσκοπιση της P. Issue: Σαφές μήνυμα από την πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ


Ο Δημήτρης Παπαδημούλης
Tην ικανοποίησή του για την παγίωση της πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει ο βουλευτής του κόμματος Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος στο Βαρόμετρο Δεκεμβρίου που παρουσιάστηκε την Πέμπτη στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. 

«Σαφές το μήνυμα από την διευρυνόμενη πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και στην Public Issue: Καμία επανάπαυση. Συνοχή, σοβαρότητα και συλλογική δουλειά» αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Σύμφωνα με το Βαρόμετρο, στην παράσταση νίκης πρώτος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 60%, ποσοστό αυξημένο κατά μια μονάδα (59%) από τον προηγούμενο μήνα, αλλά αυξημένο κατά 19 από τον Σεπτέμβριο (41%) και δεύτερη η ΝΔ με 25%, ποσοστό ελαφρά μειωμένο από τον προηγούμενο μήνα (26%), αλλά μειωμένο κατά 18 μονάδες από τον Σεπτέμβριο (43%). 

Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής (πρόθεση ψήφου - με αποχή ή Λευκά στο 19,5%) πρώτος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 30,5%, δεύτερη η ΝΔ με 26%, τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 10,5%, τέταρτοι οι ΑΝΕΛ με 9%, πέμπτο το ΠΑΣΟΚ με 8%, έκτη η ΔΗΜΑΡ με 6,5% και έβδομο το ΚΚΕ με 5,5%.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου