Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Νίκος Ξυλούρης : Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄Θεσσαλονίκης

Ο Νίκος Ξυλούρης γεννήθηκε στην Kρήτη το 1972. Κατάγεται από αγροτική οικογένεια. Έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια στο Τυμπάκι Ηρακλείου, όπου και υπήρξε μαθητής του Γυμνασίου-Λυκείου διατελώντας παράλληλα πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου. Είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ νομού Ηρακλείου από το 1988. Εισήχθη στην Ιατρική σχολή
Ιασίου-Ρουμανίας το 1991. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του το 1998 με διάκριση. Στη συνέχεια υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην πολεμική αεροπορία.Από το 1999 ζει στη Θεσσαλονίκη, είναι παντρεμένος με την Ελένη Ιωαννίδου φιλόλογο, πτυχιούχο της Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ και είναι πατέρας δύο παιδιών, της Καλλιόπης 7 ετών και του Στάθη 5 ετών.

  • 2001 - 2008 Διετέλεσε επιστημονικός συνεργάτης σε γνωστό κέντρο αισθητικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης.
  • 2008 Ξεκίνησε την ειδικότητα της Χειρουργικής στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου και εξελέγη ταμίας της ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ).
  • Είναι μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου.
  • 2010 Συνεχίζει ως ειδικευόμενος Ορθοπαιδικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης κατέχοντας τη θέση του Γραμματέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου