Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ραγκούσης: «Όσα λέμε να τα εννοούμε και όσα εννοούμε να τα εφαρμόζουμε»


Στο συνέδριο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου απηύθυνε χαιρετισμό ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Ο κ. Γ. Ραγκούσης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα στις μεγάλες προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που διασφαλίζουν τη σωτηρία της χώρας και εξασφαλίζουν ένα μέλλον ανάπτυξης και προοπτικής, χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος».

Ο υπουργός σημείωσε ότι «στην παρούσα συγκυρία δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για αμφιβολίες, καθυστερήσεις και υπεκφυγές. Πρέπει όσα λέμε να τα εννοούμε και όσα εννοούμε να τα εφαρμόζουμε. Με τρόπο ολοκληρωμένο και άμεσο».

Όσον αφορά το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, σημείωσε ότι πρέπει να υπάρξει απελευθέρωση πλήρης, συνολική και απόλυτη. «Απελευθέρωση με κανόνες που θα αποτρέπει τη δημιουργία καρτέλ. Απελευθέρωση που χτυπά αποφασιστικά τη μαύρη αγορά των αδειών. Απελευθέρωση που δίνει ώθηση στην ανάπτυξη δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας όπως έχει δείξει η ευρωπαϊκή εμπειρία. Απελευθέρωση που βελτιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών», τόνισε στον χαιρετισμό του ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. 



real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου