Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Το ερώτημα της εποχής


Λύση στην απορία πολλών μανάδων για τη σεξουαλικότητα του γιου τους φέρνει η νέα εφαρμογή για Android που κυκλοφορεί στο γαλλικό Android Market "Είναι ο γιος μου γκέι", που ήδη έχει αφήσει έκπληκτους τους χρήστες και όχι μόνο.

Η εφαρμογή κοστίζει μόλις 0,99, ποσό που είναι απειροελάχιστο σε σχέση με την... βαρύτητα της πληροφορίας που θα αποκαλύψει!

Πως λειτουργεί; Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κουίζ 20 ερωτήσεων, οι οποίες απαντώνται μονολεκτικά με ένα «Ναι» ή ένα «Όχι» και αφορούν τη συμπεριφορά, τον τρόπο ζωής και άλλα στοιχεία που σχετικά με τον γιο που ο γονιός ενδιαφέρεται να μάθει για τη σεξουαλικότητα. 


Από τη σύγκριση των απαντήσεων, σε σχέση με ορισμένα στερεότυπα για τη σεξουαλική συμπεριφορά το αποτέλεσμα δίνεται σε μια κλίμακα 5 αστέρων.

Το ζήτημα που προκύπτει βεβαίως δεν είναι τεχνολογικό, αλλά ηθικό, αφού πλέον, όσοι κατεβάσουν και χρησιμοποιήσουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή θα πρέπει να αναρωτηθούν αν λιγότερο από ένα ευρώ αξίζει να αντικαταστήσει την επικοινωνία μεταξύ γονιού και παιδιών.

Επιπλέον, ακόμα κι αν την εφαρμόσουν και πάρουν τις απαντήσεις τους, το ερώτημα που τίθεται είναι πως θα τις αξιοποιήσουν.



daypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου