Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Γιώργος Παπανδρέου: «Τέρμα» στις περί εκλογών διαρροές Ηταν το πρώτο ζήτημα που έθεσε στη σημερινή Κυβερνητική Επιτροπή


Γιώργος Παπανδρέου: «Τέρμα» στις περί εκλογών διαρροές



 

Φρένο στις διαρροές περί εκλογών θέλησε να βάλει ο κ. Γ. Παπανδρέου κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στην κυβερνητική επιτροπή της Τετάρτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό ήταν το πρώτο ζήτημα, που έθεσε ο πρωθυπουργός κατά τη συζήτησή του με τους υπουργούς επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που συζητούνται τόσο σοβαρά και κρίσιμα ζητήματα να διαρρέονται πληροφορίες περί προσφυγής στις κάλπες...

Η επισήμανση αυτή ήρθε σε μια στιγμή κατά την οποία πολλοί βουλευτές της συμπολίτευσης εκφράζουν απόψεις (σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις) περί της αναγκαιότητας προσφυγής στις κάλπες εφόσον κριθεί ότι υπάρχει κατάλληλος χρόνος. Σε εντελώς διαφορετικό κλίμα, η συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτή την περίοδο πρέπει να σταματήσει κάθε σχετική συζήτηση και τονίστηκε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να δίνει αφορμές που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την υλοποίηση της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου.
Σε αυτό το πλαίσιο, αναμένονται πρωτοβουλίες από τον πρωθυπουργό, στο εσωτερικό και στις επικείμενες επαφές του με ξένους ηγέτες. 
tovima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου