Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Βουλευτής για Καϊλή: "Σιγά την καλτσοδέτα"


Βουλευτής για Καϊλή: "Σιγά την καλτσοδέτα"

Έκρυθμη ήταν η κατάσταση εχθές στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ όταν οι βουλευτές κατάλαβαν όπως μετά την ομιλία του πρωθυπουργού δεν θα τους άφηναν να μιλήσουν. Πόσo μάλλον που ο Γ. Παπανδρέου δεν έκανε καμία νύξη από τα συμφωνηθέντα στο Υπουργικό ότι θα παραιτηθεί και θα κινήσει τις διαδικασίες για κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Πολλοί βουλευτές ήταν αυτοί που άρχισαν να φωνάζουν και να λένε «μα ούτε τώρα δεν θα μιλήσουμε»; Μεταξύ αυτών και η Εύα Καϊλή, η οποία είχε σηκωθεί όρθια και φώναζε. Τότε ο Σωκράτης Ξυνίδης γύρισε και είπε: «Σιγά την καλτσοδέτα!».


Αλλά και ο Δ. Λιντζέρης έβαλε τις φωνές για την διακοπή της συνεδρίασης ενώ ο Κ. Καρτάλης ακούστηκε να λέει: «Είναι δημοκρατία να μας φιμώνετε;». Και σαν να μην έφταναν αυτά, γνωστός υπουργός σχολιάζει για την Έλενα Παναρίτη: «Μας την βγήκε αυτό το μ… και όχι τίποτα άλλο αλλά την κάναμε και βουλευτή

Όσο για τον Σ. Ξυνίδη; Άκουσε παρατήρηση από άλλον συνάδελφό του για το ότι δεν ήταν τρόπος αυτός να μιλά στην κα. Καϊλή που πάνω από όλα είναι γυναίκα, αλλά ο κ. Ξυνίδης ανταπάντησε: «Γιατί; Την έχω γραμμένη!».

Όσο για την Βάσω Παπανδρέου, που έκλεισε την επίθεσή της προς τον πρωθυπουργό με την φράση «λυπάμαι», ακούστηκε συνάδελφός της που της φώναξε «Και εμείς λυπόμαστε για εσένα».

Όπως θα έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος, είναι μια ωραία ατμόσφαιρα εκεί στο ΠΑΣΟΚ...



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου