Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Βαρβιτσιώτης: Πολλαπλό επενδυτικό ενδιαφέρον για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης

limanΟ υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δήλωσε ότι υπάρχει πολλαπλό επενδυτικό ενδιαφέρον για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, το οποίο συνδυάζεται άμεσα με την αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε, ο ένας διαγωνισμός με τον άλλο δεν είναι συμβατοί.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1» ο κ. Βαρβιτσιώτης είπε ότι έχουν διαψευστεί όλοι όσοι λένε ότι η χώρα δεν μπορεί να πετύχει το πρωτογενές πλεόνασμα, και από ένα σημείο και μετά, θεωρεί ότι «αυτή η καχυποψία είναι και ύποπτη».
Ερωτώμενος αν υπάρχουν άλλες ενδιαφέρουσες επενδυτικές προτάσεις για το λιμάνι του Πειραιά, είπε πως συγκεκριμένο ενδιαφέρον δεν υπάρχει, γιατί ακόμα «δεν έχει ξεκαθαρίσει το κατά πόσο και σε ποιο επίπεδο θα προχωρήσουμε στο διαγωνισμό και την αποκρατικοποίηση». Παρόλα αυτά, θεωρεί πως θα υπάρξει από τη στιγμή που θα βγει στον αέρα ο διαγωνισμός.
Παράλληλα, διέψευσε τις φήμες περί εμπλοκής Γερμανών στα προβλήματα που έχουν προκύψει στη διαδικασία που γίνεται για τον ΟΛΠ

lykavitos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου