Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Συνάντηση Βενιζέλου - Νταβούτογλου στη Νέα Υόρκη


Συνάντηση Βενιζέλου - Νταβούτογλου στη Νέα ΥόρκηΜε τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου θα συναντηθεί, απόψε ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην υπουργική Εβδομάδα της 68ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.


Κατά τη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον ΟΗΕ, αναμένεται να συζητηθούν θέματα διμερών σχέσεων και ζητήματα της περιοχής.

Εκτός από τον κ. Νταβούτογλου, ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί σήμερα με τους ομολόγους του Ιράν, του Κοσόβου και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Επίσης, ο κ. Βενιζέλος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και θα μιλήσει στη σημερινή Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης για τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας αναφορικά με τα Άτομα με Αναπηρία.
Τέλος, ο κ. Βενιζέλος θα παραστεί στη δεξίωση που θα παραθέσει απόψε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα, προς τιμήν των επικεφαλής των αντιπροσωπειών στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου