Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Εύη Χριστοφιλοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται πολιτική και ηλικιακή ανανέωση

Υπέρ της ανανέωσης των στελεχών του ΠΑΣΟΚ τάχθηκε η βουλευτής του κινήματος Εύη Χριστοφιλοπούλου μιλώντας στην εκπομπή Reaction του Action24 με τον Βασίλη Νέδο και την Ειρήνη Ζαρκαδούλα. Συγκεκριμένα, η κ. Χριστοφιλοπούλου τόνισε πως «πρέπει να υπάρξει ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ, ανανέωση γενιάς ηλικιακά αλλά και πολιτική ανανέωση».
Παράλληλα τόνισε πως η νέα γενιά θα πρέπει να αναμιχθεί με έμπειρα στελέχη τα οποία όμως δε θα «καπελώσουν» τους νέους, αλλά θα τους ωθήσουν προς την αλλαγή.
Όσον αφορά το συνέδριο η πρώην Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σημείωσε πως θα πρέπει να υπάρχουν πλατφόρμες υποψηφίων που θα τεθούν θέματα πολιτικής ουσίας αλλά και στρατηγικής του ΠΑΣΟΚ σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα, «από τις πλατφόρμες αυτές θα κριθούν οι θέσεις αλλά και τα πρόσωπα της καθεμιάς».
Τέλος, σχολιάζοντας το ποσοστό που έλαβε το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Ιανουαρίου η βουλευτής Αττικής δήλωσε πως «το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον στα όρια της επιβίωσης». «Αν δεν υπήρχε η διάσπαση από τον Γ. Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να βρεθεί στην 3η θέση» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου