Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Παπανδρέου: Οι πολίτες θα μας κρίνουν το 2013


"Οι πολίτες θα μας κρίνουν το 2013. Και μέχρι τότε, όχι μόνο θα έχουμε πετύχει η Ελλάδα να βγαίνει πια από την κρίση, αλλά θα έχουμε ολοκληρώσει τόσες και τόσο μεγάλης σημασίας αλλαγές που θα έχουμε βάλει τις βάσεις για μια διαφορετική πορεία της χώρας μας στο μέλλον. Και τότε οι πολίτες θα κρίνουν στη σωστή του διάσταση το ιστορικό και εθνικό έργο που θα έχουμε προσφέρει στη διάρκεια αυτής τη θητείας" υπογράμμισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα του αθλητικού κέντρου Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο, στο πλαίσιο της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, που συμπίπτει με την επέτειο των 37 χρόνων από την ίδρυση του Κινήματος, μεταδίδει το ΑΠΕ.

"Μα πάνω από όλα αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη. Θα είμαστε περήφανοι ότι την κρίσιμη στιγμή, ανταποκριθήκαμε στο εθνικό κάλεσμα της ιστορίας. Με αυτή την περηφάνια και αυτοπεποίθηση συνεχίζουμε τη μάχη" πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου. Ταυτόχρονα, προανήγγειλε την σύγκληση συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ την άνοιξη του 2012.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στην αρχή της ομιλίας του, αναφέρθηκε στα 37 χρόνια από την ίδρυση του κινήματος (3 Σεπτεμβρίου 1974), λέγοντας ότι "η ίδρυσή μας ήρθε να εκφράσει οράματα του ελληνικού λαού και της Ελλάδας και να ικανοποιήσει την ανάγκη για την εκπροσώπηση ενός μεγάλου τμήματος της ελληνικής κοινωνίας που μέχρι τότε ήταν στο περιθώριο" τονίζοντας ότι "παρά τις περιπέτειες, περάσαμε σε μια σύγχρονη εποχή και σε μια Ελλάδα στις 30 πιο ευημερούσες χώρες του κόσμου".



euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου