Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

"Σήκω Ανδρέα να τους δεις": Σκληρή κριτική στην ομιλία Παπανδρέου


"Σήκω Ανδρέα να τους δεις": Σκληρή κριτική στην ομιλία Παπανδρέου
Επικριτικά ήταν τα σχόλια της αντιπολίτευσης για την σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στο πλαίσιο της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ.

«Αναγνώρισε το οικονομικό αδιέξοδο, αλλά δεν είπε τίποτα για τη δική του πολιτική, που διέλυσε την Οικονομία και την Κοινωνία. Ανέπτυξε στόχους που πρέπει να έχουν η Ευρώπη και ο Κόσμος, αλλά δεν είπε τίποτα για την κυβέρνησή του, που έπεσε έξω σε όλους τους στόχους της για την Ελλάδα» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης. «Μπροστά σε ένα παγωμένο ακροατήριο, ο κ. Παπανδρέου διάβασε μία ανιαρή πραγματεία και  λησμόνησε πως κυβερνά, εδώ και 2 χρόνια, την Ελλάδα. Δυστυχώς, ζει σε άλλη πλανητική διάσταση, χωρίς να έχει καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα» κατέληξε ο κ. Μιχελάκης.

«Κάποτε μέσα στο ΠΑΣΟΚ φώναζαν, "σήκω Ανδρέα να τους δεις". Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς, ποια απογοήτευση θα αισθανόταν σήμερα ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ από τους κληρονόμους του» ήταν το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΛΑΟΣ, ενώ για αλαζονική και δεξιά κυβέρνηση έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ:

«Δείγμα της πιο αλαζονικής και δεξιάς κυβέρνησης στη μεταπολίτευση, που έχει το θράσος μετά από όλα τα μέτρα κατεδάφισης της κοινωνίας να μιλά για ανάπτυξη, εργασία, και δημοκρατία, κατηγορώντας την αριστερά για δογματισμό» ανέφερε η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος προειδοποιώντας πως ο λαός ξεκινώντας από τη ΔΕΘ «θα δείξει θα δείξει στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνησή του ότι τα παραμύθια τελείωσαν».

Η Δημοκρατική Αριστερά, τέλος, έκανε λόγο για άστοχη ομιλία του πρωθυπουργού που θα μπορούσε να είχε γίνει πριν αναλάβει τα ηνία της χώρας, ενώ αναφορικά με τις ενέργειες της κυβέρνησης για έξοδο από την κρίση ανέφερε χαρακτηριστικά πως «οι δείκτες μαρτυρούν δραματικά το αντίθετο. Ότι με την πολιτική τους σπρώχνουν τη χώρα στη χρεοκοπία και την κοινωνία στο περιθώριο».



star,gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου