Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Sexy αθλήτριες: Χτυποκάρδια στα… γήπεδα


του Νικόλα Γεωργιακώδη 
Το γυναικείο αναγνωστικό κοινό πιθανώς να μας κατηγορήσει για σεξισμό, αλλά εμείς θα το ομολογήσουμε. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε όμορφες αθλήτριες στα γήπεδα και – ακόμα περισσότερο – να τις θαυμάζουμε εκτός αυτών σε φωτογραφήσεις που αφήνουν ελάχιστα στην φαντασία. Αν τώρα οι εν λόγω αθλήτριες σπάνε, εκτός από τις καρδιές μας, και τα ρεκόρ (βλ. Yelena Isinbayeva )τότε δηλώνουμε πλέον ταγμένοι θαυμαστές τους. Δέκα αθλήτριες υπόσχονται να σας κάνουν να αγαπήσετε τα σπορ τους – αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

 

1. Allison Stokke 

Ηλικία: 22
Χώρα: Αμερική
Άθλημα: Άλμα επί κοντώ 

Κάτι τρέχει με την Allison. Η 22χρονη Αμερικανίδα αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ κόβει κυριολεκτικά την ανάσα του ανδρικού πληθυσμού κάθε φορά που επιχειρεί κάποιο άλμα σε meeting στίβου. Φυσικά όχι χάρη στις επιδόσεις της – άλλωστε είναι στην αρχή της καριέρας της – αλλά εξαιτίας του εντυπωσιακού της παρουσιαστικού: κολλητό σορτσάκι, στενά μπλουζάκια και βλέμμα που προκαλεί… καρδιακά. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον χώρο, έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε στο μέλλον ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της. 

2. Allyson Felix 
Ηλικία: 26
Χώρα: ΗΠΑ
Άθλημα: Στίβος (200 και 400 μέτρα)
Θα μπορούσαμε να την πούμε και «μαύρη γαζέλα του σπριντ». Η 26χρονη Allyson Felix (το’ χει το όνομα φαίνεται…) τερμάτισε πρώτη στην κούρσα των 400 μέτρων στο Κατάρ και την Ρώμη και ξανά πρώτη στην κούρσα των 200 μέτρων στην Νέα Υόρκη. Άφησε πίσω της τους πάντες χωρίς καν να ιδρώσει – δυστυχώς για εμάς – ενώ η λίστα με τους φανατικούς της θαυμαστές φαίνεται να μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο. Είναι νέα, όμορφη και όπως όλα δείχνουν άκρως ταλαντούχα. Περιμένουμε ακόμα περισσότερα από αυτήν μέσα στην επόμενη χρονιά, με ακόμα λιγότερα ρούχα από αυτά που φοράει συνήθως. Αν κολλήσατε με τις… κούρσες τις, έχει και προσωπική ιστοσελίδα με ένα ενδιαφέρον διαφημιστικό σποτάκι. 

3. Anna Kournikova 
Ηλικία: 30
Χώρα: Ρωσία
Άθλημα: Τένις


Ακόμα και αν έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που μεσουρανούσε μέσα και – κυρίως - έξω από τα κόρτς, δεν θα σταματήσουμε ποτέ να θεωρούμε την Anna Kournikova ως μια από τις πιο σέξι αθλήτριες που πέρασαν ποτέ από τα γήπεδα του τένις – και όχι μόνο. Αποτέλεσε την πρώτη αθλήτρια, η οποία μπορούσε να εργάζεται νόμιμα και σαν μοντέλο, ενώ όσοι δεν μπορούσαν να χαζεύουν με τις ώρες τις κοντές φούστες της στους αγώνες είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν στις κατά καιρούς αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της για διάφορα αντρικά περιοδικά.



in2life.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου