Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Κουτσούμπας: Δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε

Την ανακολουθία των δηλώσεων και τελικά των πράξεων της κυβέρνησης πρόταξε ο γραμματέας του ΚΚΕ στην τοποθέτησή του στη Βουλή.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας υπενθύμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήριζε τους επενδυτές «κοράκια» και δεσμεύονταν ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή του status των
«κόκκινων» δανείων.
«Σήμερα τα έχετε δώσει όλα στα κοράκια, τα έχετε συμφωνήσει και δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε. Μεγάλοι επιχειρηματικοί κύκλοι, κυρίως του εξωτερικού θα πάρουν κοψοχρονιά χιλιάδες επιχειρήσεις και σε λίγο και τα σπίτια του κόσμου» τόνισε.
Καταλόγισε εξάλλου στην κυβέρνηση ότι κοροϊδεύει τους πολλούς προς όφελος των ολιγαρχών και προς επίρρωσιν των λεγομένων του υποστήριξε ότι το Μαξίμου έχει βάλει στα συρτάρια τις λίστες με τους μεγαλοκαταθέτες και κυνηγά μόνο καστανάδες και γιαγιάδες που πουλούν μαϊντανό.
Στον κ. Κουτσούμπα απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Αφού επανέλαβε ότι ήταν οι προηγούμενες κυβερνήσεις που άφησαν τις λίστες στα συρτάρια τους, γνωστοποίησε σε ότι αφορά τη λίστα από την Βεστφαλία ότι τα αποτελέσματα θα είναι γρήγορα και εντυπωσιακά.
Μέχρι τώρα σημείωσε ότι έχουν ταυτοποιηθεί εκατοντάδες ΑΦΜ με καταθέσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου