Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Τιμή μου που με στηρίζει ο Κώστας Καραμανλής

 Λάδι στη φωτιά της αντιπαράθεσής του με τους υπόλοιπους υποψήφιους για την προεδρία της ΝΔ ρίχνει ο σημερινός μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης, ένα εικοσιτετράωρο μετά την αντίδραση των άλλων τριών υποψηφίων στις διαρροές
περί στήριξής του από τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, με δηλώσεις του στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» σημειώνει ότι θεωρεί μεγάλη του τιμή «που ο Κώστας Καραμανλής έχει αφήσει να εννοηθεί ότι με στηρίζει. Δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα».
Αναφερόμενος μάλιστα στις δηλώσεις των συνυποψηφίων του που αμφισβήτησαν τη στήριξη Καραμανλή στο πρόσωπό του, τόνισε: «Ξαναρωτήστε τους... Δεν μπαίνω σε αυτά. Όπως έλεγαν ότι ο Α. Σαμαράς υποστηρίζει τον κ. Τζιτζικώστα και μετά έλεγαν ότι υποστηρίζει τον κ. Γεωργιάδη και μετά έλεγαν ότι υποστηρίζει πάλι τον κ. Τζιτζικώστα. Αυτά είναι “αλατοπίπερο”, είναι παραπολιτική... Εμένα με ενδιαφέρει η Νέα Δημοκρατία να ξαναβρεί το δρόμο της, να ασκήσει την αντιπολίτευση που πρέπει -εποικοδομητική για τον τόπο- και να προχωρήσουμε σε μια πολύ κρίσιμη κατάσταση που βρισκόμαστε. Από εκεί και πέρα, όποιος θέλει ας υποστηρίξει όποιον θέλει και όποιος πάρει την πλειοψηφία ας εκλεγεί».
Τέλος, δηλώνει ότι «δεν θα υπάρξουν ενστάσεις μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εσωκομματικών εκλογώνκαι σε κάθε περίπτωση όπως λέει χαρακτηριστικά: «Εγώ πάντως δεν θα έχω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου