Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Τζακ - ποτ κληρώνει 540 εκατ. δολ. στις ΗΠΑ


Το αστρονομικό ποσό των 540 εκατομμυρίων δολαρίων κληρώνει σήμερα η λοταρία Mega Million στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα ποσό ρεκόρ στην ιστορία των τζακ-ποτ παγκοσμίως.


Έξω από τα πρακτορεία της χώρας σχηματίζονται καθημερινά μεγάλες ουρές για έναν τυχερό λαχνό ενώ οι πωλήσεις των δελτίων έχουν εκτιναχθεί, όπως αναφέρουν οι ταμίες.



Ο νικητής έχει το δικαίωμα να επιλέξει εάν θέλει να λαμβάνει ένα ποσό από τα κέρδη κάθε χρόνο ή αν προτιμά να πάρει στα χέρια του το ποσό των 389 εκατ. ευρώ σε μετρητά.


Αφού διεξαχθεί η κλήρωση, θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να εντοπιστούν πόσοι είναι οι νικητές και σε ποια Πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών βρίσκονται οι τυχεροί λαχνοί.


Αν και οι πιθανότητες να κερδίσει κανείς στο τζακ-ποτ είναι μόλις μία στα 176 εκατομμύρια, ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να κάνει όνειρα για την επόμενη ημέρα.


Η 70χρονη Myra Langford αγόρασε πέντε λαχνούς για να δοκιμάσει την τύχη της. Εάν κερδίσει, δηλώνει ότι θα επισκευάσει την οροφή της εκκλησίας στην ενορίας της και ότι επιτέλους θα φύγει από το μικρό διαμέρισμα στο οποίο ζει τα τελευταία 47 χρόνια.


CNN.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου