Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

"Ο Μπαμπινιώτης βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό"


"Ο Μπαμπινιώτης βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό" : Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής, που ρωτήθηκε χθες σχετικά με το αν υπάρχει ζήτημα παραμονής του κ. Μπαμπινιώτη, ξεκαθάρισε ότι ο υπουργός Παιδείας βρίσκεται σε

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής, που ρωτήθηκε χθες σχετικά με το αν υπάρχει ζήτημα παραμονής του κ. Μπαμπινιώτη, ξεκαθάρισε ότι ο υπουργός Παιδείας βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό. «Ο κ. Μπαμπινιώτης είχε συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό προχθές. Η σαφής και κατηγορηματική οδηγία του Πρωθυπουργού είναι ότι ο νόμος για την Παιδεία θα εφαρμοστεί.
Η επιτροπή που συγκροτήθηκε έχει στόχο απλώς να διερευνήσει τρόπους για την καλύτερη εφαρμογή του νόμου και η μόνη εξαίρεση που δόθηκε αφορά το ζήτημα των προϋπολογισμών του 2012 - όπου μπαίνει ένα ζήτημα άμεσης αντιμετώπισης μεγάλων οικονομικών προβλημάτων των Πανεπιστημίων η οποία σχετίζεται και με το κούρεμα των διαθεσίμων τους. Υπήρξε σημαντικό πρόβλημα και έπρεπε να δοθεί μια άμεση τέτοια απάντηση. Επαναλαμβάνω, απόφαση και οδηγία του Πρωθυπουργού είναι η πλήρης εφαρμογή του νόμου», τόνισε.


tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου