Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ποιές είναι οι προοπτικές ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού στη Θεσσαλονίκη

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα και θέτει επί τάπητος τον Ιατρικό Τουρισμό και συγκεκριμένα τις προοπτικές ανάπτυξής του στη Θεσσαλονίκη
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 31 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 7ης Διεθνούς Ιατρικής Έκθεσης Medic EXPO 2012 (30 Μαρτίου-1 Απριλίου), που λαμβάνει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo της Θεσσαλονίκης.
Η ημερίδα θα περιλαμβάνει πάνελ συζήτησης για τον Ιατρικό Τουρισμό από τις 12:30 έως τις 14:00, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Το θέμα του πάνελ είναι «Προοπτικές ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στη Θεσσαλονίκη».
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του ΙΣΘ, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος και ομιλητές θα είναι οι Απόστολος Τζιτζικώστας, αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλης Θωμόπουλος, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Βύρων Θεολόγης, πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης και δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, διευθύνων σύμβούλος HealthCare Cybernetics και Health Tourism Development.
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου