Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Σ. Βούγιας


Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Σ. Βούγιας Δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Βούγιας, ο οποίος, όπως δήλωσε, ενημέρωσε για την πρόθεσή του αυτή τον πρόεδρο του Κινήματος, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μιλώντας ο Σ. Βούγιας στο SPNEWS για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση είπε ότι είναι συνέπεια της κρίσης του πολιτικού συστήματος, αλλά και της κρίσης ταυτότητα της ελληνικής κοινωνίας.
Έκανε λόγο για την απαξίωση των πολιτικών, για τη συλλήβδην ενοχοποίηση τους, καθώς και για παραλογισμό λαικισμό και δημαγωγία που χαρακτηρίζουν το δημόσιο διάλογο.
«Μέσα σ αυτές τις συνθήκες αισθάνομαι την προσωπική ανάγκη να επαναπροσδιορίσω την ουσιαστική και πάντως μη επαγγελματική σχέση μου με την πολιτική την πόλη και τη δουλειά μου. Εννοείται πως θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τα κοινά», τόνισε.
«Είμαι στη διάθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου είτε προεκλογικά είτε μετεκλογικά, του πρότεινα να συμμετέχω στην επιτροπή διαμόρφωσης προγράμματος», ανέφερε.
Σχετικά με τα στρατόπεδα, υποστήριξε ότι θα είχαν ξεκινήσει πιο πριν αν δεν είχε φύγει ο Χρυσοχοΐδης από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας ότι όλο αυτό τυχαία γίνεται προεκλογικά και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά φιλοξενίας.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου