Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Εν μέσω... Φώφης και Χριστίνας


Εν μέσω... Φώφης και Χριστίνας
Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά πάνω από 70 στελέχη συμμετέχουν στην Εκλογική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ που συνεδρίασε χθες για πρώτη φορά στην Ιπποκράτους. Ο Ευ. Βενιζέλος εμφανίστηκε στην αχανή αίθουσα του 5ου ορόφου στην ώρα του, συνοδευόμενος από δύο κυρίες.
Στο κεντρικό πάνελ, δεξιά και αριστερά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, πήραν θέση η πλέον δημοφιλής κυρία του κόμματος, και νυν εκπρόσωπος Τύπου, Φώφη Γεννηματά και η διευθύντρια του γραφείου του Χριστίνα Μανωλοπούλου.

Χρόνια στο πλευρό του
Σημειωτέον ότι η Χρ. Μανωλοπούλου είναι εδώ και χρόνια στενή συνεργάτιδα του Ευ. Βενιζέλου. Η νεαρή δικηγόρος κατάγεται από την Πάτρα, με πατέρα... χρόνια και ζαμάνια «πράσινο» στέλεχος και αντιδήμαρχο της πόλης.
Δεν ήταν όμως μόνο η Χρ. Μανωλοπούλου η νέα παρουσία στα υψηλά κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ. Βλέπετε, στην Εκλογική Επιτροπή, εκτός από τους κορυφαίους και τους βουλευτές, συμμετέχουν νέα στελέχη από διάφορους χώρους. Μάλιστα, η... ομάδα κάθισε (τυχαία;) από τη μια πλευρά του τραπεζιού. Ανάμεσα σε δύο κυρίες του Εθνικού Συμβουλίου βρήκαν θέσεις και κάθισαν ο Κ. Σκανδαλίδης και ο Μ. Ανδρουλάκης, σπάζοντας την ομοιομορφία της μιας γενιάς. Στο ΠΑΣΟΚ, άλλωστε, όπως και στον στρατό ισχύει το «ο παλιός είναι αλλιώς!».

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου