Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΚΡΙΣΤΙΝ ΚΙΛΕΡ: CALL GIRL Ή ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ; 'Ποτέ μου δεν απόλαυσα πραγματικά το σεξ…'


Αγγλία 1963. Πρωθυπουργός είναι ο συντηρητικός Χάρολντ Μακμίλαν και υπουργός στρατιωτικών ο πρώην στρατιωτικός και παρασημοφορημένος για τη δράση του Τζον Προφιούμο. Αν και παντρεμένος με την ηθοποιό Βαλερί Χόμπσον, ο Προφιούμο κατηγορείται ότι έχει σεξουαλικές σχέσεις με την «επαγγελματία του είδους» Κριστίν Κίλερ, η οποία παράλληλα διατηρούσε δεσμό με το Ρώσο διπλωμάτη και κατάσκοπο, Γεβζένι Ιβάνοφ. Σήμερα, πενήντα χρόνια μετά το σκάνδαλο που τάραξε τα νερά του φιλήσυχου και συντηρητικού πολιτικού κόσμου της Βρετανίας, η πέτρα του σκανδάλου, Κρίστιν Κίλερ, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την τρίτη αυτοβιογραφία της υποσχόμενη να αποκαλύψει για πρώτη φορά την πραγματική διάσταση των γεγονότων.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η 70χρονη Κίλερ ομολογεί πως εκείνη η σχέση καθόρισε ολόκληρη τη ζωή της, καθώς αποτυπώθηκε στη συνείδηση όλων ως η «πόρνη που κοιμήθηκε με τον υπουργό». Ωστόσο η ίδια αρνείται αυτή της την ιδιότητα και πλέον απαιτεί να αναφέρονται σε εκείνη ως «πρώην showgirl και μοντέλο», αν και έχει παραδεχτεί πως πολλές φορές δέχτηκε χρήματα ή δώρα ως αντάλλαγμα για σεξ...
Στο βιβλίο της «Επιτέλους η Αλήθεια» προσπαθώντας να αποτινάξει αυτή την εικόνα από πάνω της γράφει πως ο πλούσιος και διάσημος λονδρέζος Στίβεν Γουαρντ, που υπήρξε και ο μέντορας της Κίλερ καθώς και το άτομο που τη σύστησε στον Προφιούμο, ήταν στην πραγματικότητα πράκτορας της Σοβιετικής Ένωσης. Κατά τα λεγόμενα της Κίλερ, ο  Γουάρντ συνεργαζόταν με τον Ιβάνοφ προκειμένου να αντλήσουν απόρρητα στρατιωτικά μυστικά του δυτικού κόσμου. Συγκεκριμένα ισχυρίζεται πως ο χαρτοφύλακας του Προφιούμο περιείχε απόρρητα έγγραφα τα οποία ο Γουάρντ προσπαθούσε να πάρει όσο εκείνη απασχολούσε τον υπουργό στρατιωτικών στην κρεβατοκάμαρα. Ωστόσο, αυτή η εκδοχή της ιστορίας δύσκολα πείθει.
Όταν ρωτήθηκε για την εποχή των 60s η Κέλερ απάντησε: «εύκολο σεξ και το “χάπι”. Γάμοι καταστράφηκαν.  Ποτέ μου δεν το ενέκρινα. Ποτέ μου δεν απόλαυσα πραγματικά το σεξ… Δε μου άρεσαν τα “one-night stands” γιατί παίρνει καιρό σε μια γυναίκα να συνηθίσει έναν άντρα. Έτσι δεν είναι; Απόλαυσα όμως πολύ τις σχέσεις που έκανα».
Έκανε δύο γάμους που έληξαν άδοξα και απέκτησε δύο παιδιά με τα οποία δεν έχει καμία επικοινωνία. Σήμερα ζει μόνη της με τη γάτα της. Για περισσότερα από 22 χρόνια δεν υπάρχει κανένας άντρας στη ζωή της. «Αναρωτιέμαι αν θα ξαναενδιαφερθώ ποτέ μου για άντρα. Είναι τόσο ρηχοί. Δε θέλω να τους σκέφτομαι. Αν γνωρίσω κάποιον αισθάνομαι ότι πρέπει να του τα εξηγήσω όλα: να του πω ότι δεν ήμουν έτσι, δεν έκανα αυτό που λένε, δεν είναι αλήθεια. Δεν θέλω να πρέπει να δικαιολογηθώ, αλλά αν μ’ αρέσει κάποιος, αισθάνομαι ότι πρέπει. Μιλώντας δε για τα λάθη του παρελθόντος, η Κίλερ παραδέχτηκε: «Δεν μπορείς να μετανιώνεις. Πρέπει να προχωρήσεις τη ζωή σου. Παιδιά στην Αφρική πεθαίνουν. Πώς μπορεί κάποιος να παραπονιέται; Η ζωή είναι σκληρή με όλους. Έτσι δεν είναι;»

mixanitouxronou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου