Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

H "NTIBA" ΠΗΡΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!

Τι και αν είσαι η Βίσση. Όταν άλλα έχεις συμφωνήσει και άλλα απαιτείς την τελευταία στιγμή τότε οι επιχειρηματίες στραβώνουν γιατί στην οικονομική κρίση χρειάζονται και τα λαϊκά τραγούδια και τα λουλούδια! Σύμφωνα με πληροφορίες η Άννα Βίσση είχε δώσει τα χέρια με τον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη για να τα τραγουδήσει στο "REX" τον χειμώνα μαζί με τον λαϊκό τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό που έχει μεγάλο σουξέ στην νέα γενιά .
Το πρόγραμμα θα ήταν μοντέρνο - λαϊκό και θα είχε και λουλούδια που είναι μια ακόμη πηγή για τα μπουζούκια .
Φήμες όμως θέλουν μια εβδομάδα από την αρχική συμφωνία η Άννα Βίσση να αλλάζει άποψη και να θέλει να κάνει το "REX" κλαμπ, χωρίς λουλούδια και στη σκηνή να είναι μαζί της η DEMY και ο ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ . ‘
Το πιο σημαντικό είναι ότι έθεσε βέτο για τον Κώστα Αργυρό ο οποίος ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση αλλά δεν έφερε καμία γνώμη .
Ο γνωστός επιχειρηματίας ήρθε μεγάλο δίλημμα καθώς ο λόγος του είναι πάνα συμβόλαιο στη νύχτα και όταν δίνει τα χέρια αυτό και ισχύει.
Από το δίλημμα λέγεται ότι τον έβγαλαν στενοί συνεργάτες του που χρόνια δουλεύουν στο πλευρό του, που του είπαν να απελευθερώσει τη Βίσση και να κρατήσει τον Κώστα Αργυρό καθώς είναι ένας πολύ υποσχόμενος λαϊκός τραγουδιστής .
Ποιοι τον επηρέασαν ; Το δεξί του χέρι και χρόνια συνεργάτης του Στήβ Αλεξίου – τόσα χρόνια του κλείνει με επιτυχία τα σχήματα στα κέντρα του και δεν πέφτει έξω – και ο γαμπρός του Άγγελος Κοταρίδης. Και οι δυο τους πήραν το ρίσκο . Αν θα έχει τελικά θετική έκβαση θα το δείξει ο χρόνος .
Ο Κώστας Αργυρός παρέμεινε στο “ REX” .
Ο Ηλίας Μαροσούλης δεν έμεινε άπραγος . Αμέσως έβαλε στο “ REX” πρώτο όνομα τον Νίνο , που αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερά του και δισκογραφικά .
Η Άννα Βίσση μετά την άρνηση Μαροσούλη , έκλεισε την τελευταία στιγμή στο «Κέντρο Αθηνών» με τον έντεχνο τραγουδιστή Γιάννη Κότσιρα .
Αλήθεια αυτό το πρόγραμμα που «έκλεισε»η απόλυτη σταρ δεν φαίνεται να έχει καμία σχέση με τις αρχικές επιθυμίες της , για κλαμπάτο πρόγραμμα με Μηδενιστή και Βίσση… Τότε ποιος ήταν ο λόγος που έφυγε από την πρώτη σάλα της Αθήνας το « REX” για να πάει σε μια μικρότερη πίστα; 

fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου