Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το σχηματισμό κυβέρνησης 2ετούς θητείας ζητά η Μπακογιάννη


Τη σύγκληση συμβουλίου, με τη συμμετοχή των πολιτικών αρχηγών και πρώην πρωθυπουργών, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ζήτησε η Ντόρα Μπακογιάννη, με σκοπό τον σχηματισμό κυβέρνησης με ευρεία κοινοβουλευτική υποστήριξη.


"H κυβένρηση αυτή θα αναλάβει στα επόμενα δύο χρόνια να βγάλει τη χώρα από την κρίση", δήλωσε η Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι η λύση αυτή είναι μονόδρομος. "Η Ελλάδα είναι στην κυριολεξία μέσα στο γκρεμό και δεν έχει περιθώρια για μπαχαλοποίηση, ή για να κάνει κανένας απλώς το δικό του κομματικό καθήκον", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, η Μπακογιάννη είχε συνάντηση το πρωί με το προεδρείο της ΟΛΜΕ και συζήτησε για όλα τα θέματα που αφορούν τους καθηγητές. Τόνισε δε ότι το κόμμα της συμφωνεί με το ενιαίο μισθολόγιο, ενώ διαφωνεί με τις καταλήψεις στα σχολεία. Μάλιστα έθεσε προ των ευθυνών τους, όσους, όπως είπε, υποκινούν καταλήψεις.
"Tα παλιά κόμματα δεν αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και συνεχίζουν να πορεύονται με τον ίδιο τρόπο που μας οδήγησε στο χείλος της καταστροφής", τόνισε ο εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Ζαφειριάδης , αποδοκιμάζοντας έτσι την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση για τις θέσεις τους σχετικά με την εργασιακή εφεδρεία.



reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου