Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Μπακογιάννη: "Μεγάλο πρόβλημα η μηδενική αξιοπιστία της κυβέρνησης"

Μπακογιάννη: "Μεγάλο πρόβλημα η μηδενική αξιοπιστία της κυβέρνησης"
Ως το «μεγάλο πρόβλημα της χώρας» χαρακτήρισε η Ντόρα Μπακογιάννη την «μηδενική αξιοπιστία της κυβέρνησης», όπως υποστήριξε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

Η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση   για  αδυναμία  να προχωρήσει σε οποιαδήποτε μεταρρύθμιση που έχει κοστίσει πάρα πολύ στη χώρα.«Δεν τους πιστεύει πια κανείς και το αποτέλεσμα είναι, το χειρότερο το βιώνει ο κάθε Έλληνας, μηδενική προετοιμασία, κανένα σχέδιο, αυτό βεβαίως κάνει τον κόσμο τρελό» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κ. Μπακογιάννη ήταν κατηγορηματικά αρνητική στο ενδεχόμενο να ψηφίσει η Δημοκρατική Συμμαχία υπέρ του τέλους για τα ακίνητα στη Βουλή, στην περίπτωση που υπάρξουν «διαρροές» από το ΠΑΣΟΚ. « Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση. Εμείς δεν θα το ψηφίσουμε, δεν μπορούμε να επιβραβεύσουμε μια κυβέρνηση η οποία αποτυγχάνει στην εφαρμογή του προγράμματός της και η οποία καταλήγει μετά σε σπασμωδικά μέτρα. θα τις επιβραβεύσει η αντιπολίτευση. Δεν γίνεται».

Η κ. Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι ο μοναδικός τρόπος να ξανακερδίσει αξιοπιστία η οποιαδήποτε κυβέρνηση απέναντι στους εταίρους μας είναι «μια κυβέρνηση που θα έχει την μεγαλύτερη δυνατή στήριξη από τη Βουλή των Ελλήνων, δηλαδή διακομματική στήριξη».

Βολές εξαπέλυσε και εναντίον της αντιπολίτευσης για έλλειμμα αξιοπιστίας. «Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση έχει χάσει την αξιοπιστία. Η αντιπολίτευση δεν την είχε ποτέ, ο κος Σαμαράς δεν έχει συνομιλητές στην Ευρώπη. Αν όμως αυτό προέκυπτε από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων φιλοευρωπαϊκών, εξαιρώ την Αριστερά γιατί είναι στην κατηγορία της ανυπακοής, θα υπήρχε ένα διαφορετικό μάτι στην Ευρώπη για όλους» υποστήριξε.



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου