Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Παπανδρέου: Θέλω να σώσω τη χώρα, όχι να επανεκλεγώ


Παπανδρέου: Θέλω να σώσω τη χώρα, όχι να επανεκλεγώ

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ενώπιον των Γερμανών βιομηχάνων, ο πρωθυπουργός έβαλε μπροστά το "εμείς" και όχι το "εγώ", τονίζοντας ότι το πρώτο του μέλημα είναι η διάσωση της χώρας.
«Είμαστε μια xώρα με πολύ καλό μάνατζμεντ αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη διαφάνεια. Έχουμε κάνει πλέον όμως όλα τα αναγκαία βήματα στη σωστή κατεύθυνση», υποστήριξε ο πρωθυπουργός στην προσπάθειά του να "ψήσει" τους Γερμανούς βιομήχανους να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι ήδη έχει σημειωθεί μεγάλο ενδιαφέρον ξένων επενδυτών να "σπρώξουν" χρήματα στη χώρα: "Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις. Στη Γερμανία μας δείξατε το δρόμο για την ανανεώσιμη ενέργεια. Θέλουμε ν' ακολουθήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις γνώσεις σας. Είμαστε αποφασισμένοι να μετατρέψουμε την προσπάθεια μας σε επιτυχημένη προσπάθεια».

O πρωθυπουργός άσκησε έντονη κριτική σε όσους βάλλουν αδίκως κατά της Ελλάδας ζητώντας "σεβασμό και όχι χειροκρότημα", ενώ υποστήριξε πως του είναι αδιάφορο το αν θα επανεκλεγεί, αφού το "μέλημά μου είναι να σώσω την Ελλάδα".

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Παπανδρέου χειροκροτήθηκε δύο φορές από τους Γερμανούς βιομηχάνους, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Οι κακές γλώσσες λένε πως αυτή είναι η μόνη υποστήριξη που θα επιδείξουν οι Γερμανοί στην προσπάθεια της χώρας να "τραβήξει" γερμανικές επενδύσεις στη χώρα...



Digitalcrete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου