Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: "Χαιρετίζω το προσύμφωνο Παπανδρέου - Σαμαρά"


Καρατζαφέρης: "Χαιρετίζω το προσύμφωνο Παπανδρέου - Σαμαρά"
«Δίκωπος πλεύση, δίμιτος πλέξη. Χαιρετίζω το προσύμφωνο Παπανδρέου-Σαμαρά. Αναμένω να δω και τα "ψιλά γράμματα" της συμφωνίας. Περαιτέρω καθυστέρηση, μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα με την Ευρώπη». δήλωσε στο Mega o Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της συνάντησης των δύο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.Παράλληλα ο κ. Καρατζαφέρης επιβεβαίωσε ότι θα συναντηθεί με τον Κάρολο Παπούλια στη 1:30 μ.μ

Σχετικά με ποιο πρόσωπο έχει στο μυαλό του για νέο πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είπε «Δεν έχει καμία σημασία. Έχουν συμφωνήσει σε ένα πρόσωπο και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι αρκετά ικανό για να ανταπεξέλθει στις μεγάλες δυσκολίες. Πιστεύω να ξέρει καλά πολιτική και βεβαίως και οικονομικά. Πιστεύω όμως ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα ότι και αν προκύψει από αυτό που είχαμε μέχρι σήμερα. Είχα πει από το Μάιο ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν θα ψηφίσει τίποτε που να είναι "Παπανδρέου στην Κυβέρνηση". Τίποτα. Πιέσαμε, πιέσαμε, κατορθώσαμε να φύγει».
Νέα κυβέρνηση εσείς βλέπετε με νέο πρωθυπουργό; Θα υπάρξει;
Τέλος για τη νέα κυβέρνηση συνεργασίας είπε μεταξύ άλλων «Αγωνίστηκα 18 μήνες γι αυτό το πράγμα. Στην αρχή στραβομουτσούνιασαν, μετά με λοιδόρησαν. Τελικά το δέχθηκαν. Έπρεπε να γίνει νωρίτερα, αλλά και τώρα δεν είναι αργά. Μην καθυστερούμε όμως γιατί φοβάμαι ότι η Ευρώπη μας βρίσκει αδύναμους».

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου