Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Στρατόπεδο Μεταναστών και στην Κατερίνη ;


Κεντρική Μακεδονία Στρατόπεδο Μεταναστών και στην Κατερίνη ;

Συνεχή δημοσιεύματα από την Παρασκευή αναφέρουν την Κατερίνη ως ένα από τα σημεία που επιλέχθηκε από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την εγκατάσταση Κέντρου Υποδοχής Λαθρομεταναστών.

Παρά το γεγονός ότι επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει και το αρμόδιο υπουργείο δεν έχει δημοσιοποιήσει πλήρη στοιχεία για τις προθέσεις του, αυξάνονται οι φωνές εκείνων που υποστηρίζουν πως η Πιερία επιλέχθηκε ως ένας από τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας που θα φιλοξενήσουν αντίστοιχο Κέντρο.



Σε ερώτηση της εφημερίδας «Ημερησία Πιερίας» πάντως την περασμένη Πέμπτη, στο δήμαρχο Κατερίνης Σ. Χιονίδη, δήλωσε πως δεν έχει τέτοια πληροφόρηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Καθημερινής», στην επιλογή αυτή καταλήγουν οι επιτελείς της Ελληνικής Αστυνομίας με βάση τη λίστα με άλλα έξι ανενεργά κέντρα η οποία έχει περιέλθει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Πρόκειται για τα στρατόπεδα 3ης και 4ης Μοίρας «Νίκη» στην Ανατολική Αττική, το πρώην 2ο ΑΚΕΠ στην Αυλίδα και εγκαταστάσεις στο Λέχαιο Κορινθίας, την Κατερίνη και το Κουτσοπόδι Άργους.

PortalPierias.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου