Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Στη γραμμή της αλήθειας για την οικονομία θα κινηθεί το ΠαΣοΚ.Αποφάσεις για την εκλογική στρατηγική θα παρθούν την Τετάρτη


Την Τετάρτη θα επαναληφθεί η συνεδρίαση του μικρού σχήματος το οποίο θα λαμβάνει αποφάσεις για την εκλογική στρατηγική του ΠαΣοΚ, με την κανονική του σύνθεση. Δηλαδή με τη συμμετοχή των Κ. Σκανδαλίδη, Α. Λοβέρδου, Μιχ. Χρυσοχοΐδη, Άννας Διαμαντοπούλου, Δ. Ρέππα, Μιχ. Παπαϊωάννου, Χρ. Παπουτσή, Π. Ευθυμίου, Χρ. Πρωτόπαπα, Μ. Ανδρουλάκη, Φώφης Γεννηματά. 



Τη Δευτέρα, συναντήθηκαν στην Ιπποκράτους, ορισμένα από τα μέλη του σχήματος αυτού και συζήτησαν με τον κ. Ευ. Βενιζέλο ένα αρχικό πλαίσιο στρατηγικής. Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, τους είπε, ότι την Τετάρτη θα γίνει πιο οργανωμένη συζήτηση και ότι θα παρουσιάσει και ο ίδιος μια εισήγηση για τις προεκλογικές προτεραιότητες του κόμματος.


Η βασική γραμμή στην οποία θα κινηθεί το ΠαΣοΚ προεκλογικά είναι ότι θα πει στους ψηφοφόρους την αλήθεια για την οικονομία και την πορεία της χώρας. Η αλήθεια, πάντως, χρειάζεται πολλές και καθαρές εξηγήσεις ώστε να αντιληφθεί και ο τελευταίος πολίτης τι συμβαίνει στη χώρα και ποια είναι η πρόταση του ΠαΣοΚ για την υπέρβαση της κρίσης. Επίσης χρειάζεται ένα επεξεργασμένο πρόγραμμα και νέους, καταξιωμένους στην τοπική κοινωνία υποψηφίους. Το πρώτο είναι πιο εύκολο να επιτευχθεί, τα ψηφοδέλτια όμως αποδεικνύονται δύσκολη υπόθεση για την Ιπποκράτους, η οποία έχει πει ότι επιδιώκει ανανέωση στο 60%.


Την Τρίτη, ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί στα κεντρικά γραφεία του ΠαΣοΚ με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' και Β' βαθμού. Παράλληλα χθες συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλη Σάλλα, με αντικείμενο την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών -τα θέματα της οικονομίας βρίσκονται πάντα στην πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης.


tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου