Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Τη Μεγάλη Τετάρτη εγκρίνονται οι υποψηφιότητες


Τη Μεγάλη Τετάρτη εγκρίνονται οι υποψηφιότητες : Τις επόμενες ημέρες ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα κληθεί να λάβει τις  οριστικές αποφάσεις του σε σχέση με τη συμμετοχή - ή μη - των
Τις επόμενες ημέρες ο Βαγγέλης Βενιζέλος θα κληθεί να λάβει τις οριστικές αποφάσεις του σε σχέση με τη συμμετοχή - ή μη - των διαγραφέντων βουλευτών στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Και αυτό διότι όπως έχει προαναγγελθεί ήδη, τη Μεγάλη Τετάρτη θα συγκληθεί εκ νέου το Εθνικό Συμβούλιο για να εγκρίνει τις υποψηφιότητες.
Ολα αυτά ενώ αρκετοί βουλευτές δηλώνουν δημοσίως πως δεν θα είναι υποψήφιοι στις επικείμενες εκλογές. Χθες πήρε σειρά η βουλευτής Τρικάλων Σούλα Μερεντίτη, η οποία είχε ενημερώσει προηγουμένως τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και σε ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες του νομού της τονίζει: «Μετά από 12 χρόνια πολιτικής παρουσίας και τέσσερις επιτυχημένες εκλογικές αναμετρήσεις, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Η πολιτική για μένα δεν είναι επάγγελμα».

Σήμερα, πάλι, αναμένεται ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να δημοσιοποιήσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες των «ΝΕΩΝ» τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος και κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης, κάτι που ήδη έχει συζητήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

- Τέλος, την παραίτησή της από τη θέση της γενικής γραμματέως Κοινωνικής Ασφάλισης υπέβαλε χθες η Αθηνά Δρέττα προκειμένου να είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Αθηνών.

tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου