Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Εμπλοκή με την απελευθέρωση των ταξί - Αλλαγές απαιτεί το ΠΑΣΟΚ αλλιώς καταψηφίζει



Εμπλοκή με την απελευθέρωση των ταξί - Αλλαγές απαιτεί το ΠΑΣΟΚ αλλιώς καταψηφίζει
Αλλαγή της τελευταίας στιγμής ζητά το ΠΑΣΟΚ στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξί.  «Δεν πρόκειται να περάσει τίποτα αν δεν γίνουν αλλαγές. Θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου. Θα καταψηφίσουμε όλα τα άρθρα και θα γυρίσουμε στις κοινότητες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πρωτόπαπας ο οποίος ξεκαθάρισε ότι εάν δεν υπάρξει αλλαγή στο θέμα των εδρών των ταξί το ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσει καμία διάταξη του νομοσχεδίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Πρωτόπαπας ζήτησε να αλλάξουν οι έδρες των ταξί από τα δημοτικά διαμερίσματα σε επίπεδο Καλλικρατικών δήμων εξηγώντας ότι ανακύπτει ζήτημα με τη διπλή ταρίφα, θέμα για το οποίο οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, είπε, δέχονται πιέσεις κυρίως από επαγγελματίες των νησιωτικών περιοχών.

Με την πρόταση του ΠΑΣΟΚ συμφωνεί και ο ΛΑΟΣ ο οποίος τόνισε ότι οι έδρες των ταξί να παραμείνουν ως έχουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ενώ στις υπόλοιπες περιφέρειες να αποφασίζει το περιφερειακό συμβούλιο εντός δύο μηνών
Ο ΛΑΟΣ ζήτησε επίσης ονομαστική ψηφοφορία για τα δύο επίμαχα άρθρα 83 και 84 του νομοσχεδίου, που καθορίζουν τις έδρες των ταξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου