Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Θεσσαλονίκη: Ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός οχήματος που έπεσε στη θάλασσα


Θεσσαλονίκη: Ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός οχήματος που έπεσε στη θάλασσα : Ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας 59χρονος, που έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητό του χθες στην περιοχή Νέων Επιβατών. Η αστυνομία

Ανασύρθηκε νεκρός από τη θαλάσσια περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας 59χρονος, που έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητό του χθες στην περιοχή Νέων Επιβατών. Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Ενημερώθηκε χθες το απόγευμα η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, για την πτώση ενός Ι.Χ. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης. 



Στην περιοχή έσπευσαν πλωτό σκάφος του λιμενικού, ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ καθώς και ομάδα ΕΜΑΚ προκειμένου ομάδα δυτών να προβεί στην ανεύρεση του οχήματος καθώς και τυχόν επιβαινόντων, ενώ ζητήθηκε από ιδιωτική εταιρεία η ανέλκυση του οχήματος. 

Από τους δύτες ανασύρθηκε η σορός 59χρονου ημεδαπού η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «ΑΧΕΠΑ» προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης, ενώ βραδινές ώρες χθες ολοκληρώθηκε η ανέλκυση του οχήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου