Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Διαγωνισμός τσίλι καταλήγει... στο νοσοκομείο


Δύο άτομα κατέληξαν σε νοσοκομείο στοΕδιμβούργο μετά από διαγωνισμό εστιατορίου για το "πιο καυτό τσίλι", που άφησε πολλούς συμμετέχοντες με συμπτώματα όπωςλιποθυμία και εμετό.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού που έγινε γιαφιλανθρωπικό σκοπό, έπρεπε οι πελάτες να καταναλώσουν την μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα φαγητού μαγειρεμένου με τις μικροσκοπικές καυτές πιπεριές. 


Οι υγειονομικές υπηρεσίες κάλεσαν το εστιατόριο να αναθεωρήσει τον τρόπο που γίνεται ο διαγωνισμός, ωστόσο ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι όσοι συμμετείχαν συμπλήρωσαν δήλωση ότι η ευθύνη ανήκει στους ίδιους.

Γλαφυρή είναι η δήλωση της 21χρονης Κιμ - μίας φοιτήτριας - στο BBC, η οποία ήρθε δεύτερη στο διαγωνισμό. "Πάντα μου άρεσαν τα πικάντικα φαγητά και πήρα μέρος γιατί ήταν για καλό σκοπό. Ωστόσο χρειάστηκε να πάω στο νοσοκομείο δύο φορές. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο πόνο σε όλη μου τη ζωή" αναφέρει.

Νικήτρια στον διαγωνισμό ήταν η Μπέβερλι Τζόουνς, η οποία κατάφερε να φάει εννιά μπουκιές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι πελάτες του εστιατορίου καταλήγουν στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το BBC, παλιότεροι διαγωνισμοί κατέληξαν με τους συμμετέχοντες να αιμορραγούν από τη μύτη.



nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου