Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Στις 26.000 οι συντάξεις Εθνικής Αντίστασης

 

  
Στις 26.000 οι συντάξεις Εθνικής Αντίστασης
Σε 26.000 περίπου ανέρχονται οι συντάξεις των αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης που καταβάλλονται από το Δημόσιο, σύμφωνα με έγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη το οποίο διαβιβάστηκε....

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2011

Υψηλή κερδοφορία παρουσίασε ο ΟΤΕ στο πρώτο εξάμηνο του έτους. Στην οικονομική κατάσταση που δημοσιοποιήθηκε, τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 92,4 εκατ. ευρώ, έναντι 5 εκατ. ευρώ στο...

Κατερίνα Στανίση: «Προσπάθησα να δώσω τέλος στη ζωή μου»


  
Κατερίνα Στανίση: «Προσπάθησα να δώσω τέλος στη ζωή μου»
Χωρίς φόβο και δεύτερη σκέψη πασίγνωστη τραγουδίστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως μπορεί να φαινόταν επιτυχημένη και με μια ρόδινη ζωή αλλά η πραγματικότητα απείχε πολύ.....

Θεσσαλονίκη: Απομακρύνονται οι αυθαίρετες κατασκευές από τους δημόσιους χώρους

 
  
Θεσσαλονίκη: Απομακρύνονται οι αυθαίρετες κατασκευές από τους δημόσιους χώρους
Το «πράσινο φως» για την απομάκρυνση όλων των αυθαίρετων κατασκευών σε δημόσιους χώρους, από το ιστορικό κέντρο της πόλης, έδωσε με ομόφωνη απόφαση της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Θεσσαλονίκης.....

Καταδίκες για εξαπάτηση μέλους της οικογένειας Λαναρά


  
Καταδίκες για εξαπάτηση μέλους της οικογένειας Λαναρά
Ποινή κάθειρξης 8 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον επιχειρηματία Θωμά Λαναρά και 6 ετών στον χρηματιστή Γιώργο Περβανά, για υπόθεση εξαπάτησης μέλους της οικογένειας Λαναρά, από τον οποίο φέρονται....

Επαφές του βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ Γιώργου Φραγγίδη με διοικήσεις Νοσοκομείου, ΙΚΑ, ΕΑΣ Κιλκίς και Δικηγορικού Συλλόγου

fraggidis1
Την  Δευτέρα 1 Αυγούστου, ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ ν. Κιλκίς, Γεώργιος Φράγγιδης, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο, το ΙΚΑ και την ΕΑΣΚ. Στο Νοσοκομείο συναντήθηκε με το νέο πρόεδρο κ. Γρηγόρη Χατζησάββα, τους εκπροσώπους των γιατρών και των εργαζομένων. Στο κατάστημα.....

Bενιζέλος: «Το Δημόσιο έχει στρατηγικά συμφέροντα στην Proton Bank»


  
Bενιζέλος: «Το Δημόσιο έχει στρατηγικά συμφέροντα στην Proton Bank»
Με βολές κατά της επίσημης εκπροσώπησης της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, συνόδευσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος τις διευκρινίσεις του για την χθεσινή προσθήκη στο πολυνομοσχέδιό του, ρύθμισης για την τοποθέτηση των διαθεσίμων του Δημοσίου σε τράπεζες, με...

Στις 18 Αυγούστου οι αλλαγές στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ


  
Στις 18 Αυγούστου οι αλλαγές στο νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ
Στις 18 Αυγούστου θα παραδώσει η Υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου το τελικό κείμενο του νομοσχεδίου για τη «δομή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ΑΕΙ», στο οποίο θα ενσωματώνει αλλαγές, με βάση τις προτάσεις των βουλευτών από όλες τις πτέρυγες της......

Απολαύστε Ελληνικές Παραλίες...


Λουκέτο σε 5.000 επιχειρήσεις τροφίμων έβαλε η Κίνα.Λόγω των σκανδάλων νοθείας..


To τελευταίο σκάνδαλο ξέσπασε τον Απρίλιο με την ανακάλυψη μολυσμένου χοιρινού

To τελευταίο σκάνδαλο ξέσπασε τον Απρίλιο με την ανακάλυψη μολυσμένου χοιρινού 


Πεκίνο
Οι κινεζικές αρχές έκλεισαν σχεδόν 5.000 επιχειρήσεις τροφίμων και συνέλαβαν 2.000 άτομα στο πλαίσιο νέας εκστρατείας κατά των νοθευμένων και μολυσμένων τροφίμων -από ρύζι με βαρέα μέταλλα μέχρι ψωμάκια με απαγορευμένα συντηρητικά.

Το τελευταίο σκάνδαλο ξέσπασε τον Απρίλιο όταν εντοπίστηκαν στην κινεζική αγορά ποσότητες χοιρινού κρέατος με μεγάλο μικροβιακό φορτίο -τοπικά μέσα ανέφεραν μάλιστα ότι το μολυσμένο κρέας «έλαμπε στο σκοτάδι», όπως αναμεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Έξι δήμους με άγνωστα δάνεια εντόπισε το υπουργείο Εσωτερικών


  
Έξι δήμους με άγνωστα δάνεια εντόπισε το υπουργείο Εσωτερικών
Μέτρα για την εξυγίανση των οικονομικών των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Χάρης Καστανίδης.....

Στο στόχαστρο της ΝΔ για ρουσφετολογικές προσλήψεις με αιχμή τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Στ. Κουτμερίδη


Δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» για προσλήψεις 55.000 ανέργων σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) με βιτρίνα το ΑΣΕΠ και στο στόχαστρο τον βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, υιοθετεί η ΝΔ για να καταγγείλει ρουσφετολογικά παιχνίδια της κυβέρνησης. Τι απαντά ο βουλευτής:
Αναλυτικότερα:
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ο βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Στάθης Κουτμερίδης, προέβη στην ίδρυση της ΜΚΟ «Κοινωνικό Δίκτυο Πολιτών» με βασικό σκοπό την πρόσληψη δημοτών από τις Σέρρες στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, δηλώνοντας μάλιστα ως έδρα το πολιτικό του γραφείο και τα τηλέφωνά του.

Παρουσιάστηκε ο.... Τίγρης!


Απολογιστική συνέντευξη Τύπου και μήνυμα ενότητας απέστειλαν ΑΣ, Λέσχη Φίλων Αρη και ΚΑΕ Αρης τονίζοντας την δυσκολία της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα μπάσκετ. Παράλληλα παρουσιάστηκε επίσημα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ενώ δόθηκαν απαντήσεις σχετικά με διοικητικούς χειρισμούς του πρόσφατου παρελθόντος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, προχώρησε αρχικά σε μια ιστορική αναδρομή από το 1999 όταν ο Αρης βρέθηκε στην άκρη του γκρεμού έως και σήμερα: "Είναι συμβολική αυτή η συνέντευξη Τύπου, βρισκόμαστε στα γραφεία του Αρη που βρεθήκαμε το 1999 όταν η Αυτοκρατορία δεν υπήρχε. Όταν ο σύλλογος δεν είχε γραφεία, το προσωπικό ήταν μαζεμένο σε ένα γραφείο γιατί δεν υπήρχαν καρέκλες και η κατάσταση ήταν δραματική.
Σήμερα, είμαστε πάλι φιλοξενούμενοι από τη Λέσχη Φίλων Αρη και θέλω όπως τότε που ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια φέροντας την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, έτσι και τώρα να ξεκινήσει μια άλλη προσπάθεια για να συνεχίσει ο Αρης να είναι αυτό που όλοι θέλουμε. Συνεχίζοντας την αναδρομή, το τμήμα μπάσκετ, η μεγάλη Αυτοκρατορία κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος με αποτέλεσμα ο κόσμος με μπροστάρη τον Super 3 να βγει στους δρόμους, να πιέσει τη Πολιτεία έτσι ώστε ο νυν υπουργός Οικονομικών να αναγκαστεί να κάνει ειδική εκκαθάριση βοηθώντας και άλλες ομάδες.

Νιώθεις κατάθλιψη φάε μια σοκολάτα


Νιώθεις κατάθλιψη φάε μια σοκολάτα

Η αγάπη μας για τα γλυκά ίσως να μην είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο στρεφόμαστε σε μια σοκολάτα ή σε ένα παγωτό σε περιόδους έντονου στρες ή στεναχώριας.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Λεβέν του Βελγίου, η ανακούφιση που αισθανόμαστε από την κατανάλωση λιπαρών σνακ δεν πηγάζει μόνο από το γεγονός ότι τρώμε κάτι που μας αρέσει, αλλά και από την επίδραση των λιπαρών οξέων στον εγκέφαλο.

Αναβλήθηκε η αυριανή συνάντηση Χριστόφια - Ερογλου


Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Παρασκευή συνάντηση Χριστόφια -Έρογλου, μετά από αίτημα της ελληνοκυπριακής διαπραγματευτικής ομάδας. Οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν εκ νέου μετά την ανάπαυλα των δύο επόμενων εβδομάδων.

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Παρασκευή συνάντηση Χριστόφια -Έρογλου, μετά από αίτημα της ελληνοκυπριακής διαπραγματευτικής ομάδας.
Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ, τα Ηνωμένα Έθνη και η τουρκοκυπριακή διαπραγματευτική ομάδα έχουν συμφωνήσει με το αίτημα αυτό.

50άρισε ο Ομπάμα



Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα γιορτάζει σήμερα τα 50ά του γενέθλια, λίγα 24ωρα μετά τη μάχη που έδωσε με τους Ρεπουμπλικάνους για την αύξηση του ορίου χρέους των ΗΠΑ και εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για την επανεκλογή του το 2012.
 
Χθες βράδυ οπαδοί του στο Σικάγο τραγούδησαν για να ευχηθούν "χρόνια πολλά" στον Ομπάμα ο οποίος πήρε μέρος σε αρκετές εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων για την προεκλογική του εκστρατεία. 

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: «Τα νησιά της Ελλάδας- Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος- Η αύξηση του πληθυσμού»


Στην τελευταία συνάντηση τα μέλη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, η οποία θεωρείται παγκόσμια σκιώδης κυβέρνηση του πιο ισχυρού παγκόσμιου οργάνου των Μασόνων, συμφώνησαν στην έναρξη ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν οι ‘σοφοί’ μετά τη διαπίστωση ότι ο...

Σε κομβική θέση Τούρκος στρατηγός που κατηγορείται για ανθελληνισμό


Τη θέση του διοικητή στην διεύθυνση Εκπαίδευσης και Δογμάτων στην Τουρκία τοποθετήθηκε ο πρώην αρχηγός της Δ΄ Στρατιάς (Στρατιά Αιγαίου), στρατηγός Νουσρέτ Τάσντελερ, ο οποίος είναι κατηγορούμενος σε μία υπόθεση που, σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο, «θα μπορούσε να προκαλέσει διπλωματική κρίση με την Ελλάδα».

ΥΠΑΑΤ: Aυξημένη φέτος η επιστροφή ΕΦΚ πετρελαίου στους αγρότες


Αυξημένο κατά 3 εκατ. ευρώ είναι το ποσό της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες, συγκριτικά με πέρυσι, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη.

Αυξημένο κατά 3 εκατ. ευρώ είναι το ποσό της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες, συγκριτικά με πέρυσι, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Σκανδαλίδη.

Το νέο ωράριο στο Δημόσιο - 40 αντί για 37,5 οι ώρες εργασίας


Πέντε διαφορετικές επιλογές έχουν οι δημόσιοι υπάλληλοι για την ώρα προσέλευσης και αποχώρησης από την εργασία τους.


Μετά την αύξηση των ωρών απασχόλησης από 37,5 σε 40 την εβδομάδα, η ώρα προσέλευσης και αποχώρησης, κατ΄ επιλογή των υπαλλήλων, ορίζεται ως εξής:

15 άτομα βίασαν ανήλικη υπό την επήρεια ναρκωτικών Στο Ηράκλειο Κρήτης


Mία ανατριχιαστική υπόθεση ομαδικού βιασμού από δεκαπέντε άτομα σε βάρος μιας ανήλικης 16 χρονών, υπό την επήρεια ναρκωτικών, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και ήδη σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια καθώς και του Νόμου περί ναρκωτικών. 

«Οι διαδικασίες του νέου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τις αρχές Οκτωβρίου».

Μέχρι τέλος Οκτωβρίου το...κινίνο! Τη δήλωση αυτή έκανε ενώπιον της βουλής ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζελος.......

Μαύρα σύννεφα επάνω από την "Ελευθεροτυπία"


Τα "μαντάτα" δεν ήταν καλά σήμερα απο τον εκπρόσωπο της Μάνιας για το μέλλον της "Ελευθεροτυπίας". Είπε οτι μέχρι σήμερα καμία τράπεζα δεν έχει απαντήσει στο αιτημα του Ομίλου Χ.Κ.Τεγόπουλου για νέο δάνειο, οτι το ταμείο "είναι μηδενικό, άρα δεν θα πληρωθεί μισθοδοσία" και οτι μέχρι τέλος του μήνα θα γνωρίζουν εαν θα υπάρξει...

Πτώχευση της Ιταλίας προβλέπει το Βρετανικό Κέντρο Οικονομικών και Επιχειρηματικών Ερευνών




Πτώχευση της Ιταλίας και αποφυγή της πτώχευσης για την Ισπανία προβλέπει σε έκθεσή του το έγκυρο βρετανικό Κέντρο Οικονομικών και Επιχειρηματικών Ερευνών....

Ταξί: Aναστολή των κινητοποιήσεων;




Την αναστολή των κινητοποιήσεων θα εισηγηθεί το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί, όπως αποφάσισαν μετά τη συνάντηση με τους 10 από τους 13 περιφερειάρχες της χώρας.....

ΣΟΚ: Απαγχονίστηκε 30χρονος στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης

http://static.madata.gr/files/thilia_161949156.jpg
Τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε ένας νεαρός άνδρας...

Τύποι γυναικών που απωθούν τους άνδρες


  
Τύποι γυναικών που απωθούν τους άνδρες
Εμείς τα κορίτσια μπορούμε να είμαστε πολύ επιλεκτικά στον άντρα που θα διαλέξουμε να έχουμε στο πλευρό μας! Υπάρχουν γυναίκες που απορρίπτουν ένα αρσενικό απλά επειδή δεν έχει γυαλίσει τα παπούτσια του ή επειδή το εσώρουχό...

EOΦ: Καταγγέλει μη εγκεκριμένα προϊόντα αδυνατίσματος


  
EOΦ: Καταγγέλει μη εγκεκριμένα προϊόντα αδυνατίσματος
Ο ΕΟΦ ανακοίνωσε πρόσφατα ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Σουηδίας, τα προϊόντα ACAI BERRY ABC, HYGIA FIT, SPORT BURNER, HEALTH SLIMMING COFFEE, INSTANT SLIM, 3X SLIMMING POWER, LI DA DAIDAIHUA, BOTANICAL SLIMMING που διανέμονται Ευρώπη από την εταιρεία....

Πολιτικές ευθύνες για τα υποβρύχια σε τέσσερις πρώην υπουργούς Άμυνας


  
Πολιτικές ευθύνες για τα υποβρύχια σε τέσσερις πρώην υπουργούς Άμυνας
Βαρύτατες πολιτικές ευθύνες στους υπουργούς Εθνικής Άμυνας της περιόδου 2000-2009, δηλαδή στους κ.κ. Ακη Τσοχατζόπουλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο και Ευάγγελο Μεϊμαράκη, καταλογίζει η έκθεση της επιτροπής Εξοπλιστικών προγραμμάτων της Βουλής, τα μέλη της οποίας