Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Εκθείασαν τον Παπανδρέου στο συνέδριο των Πρασίνων


Εκθείασαν τον Παπανδρέου στο συνέδριο των Πρασίνων
Με άκρως κολακευτικά σχόλια αναφέρθηκαν στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, για την ομιλία που πραγματοποίησε στο συνέδριο του κόμματος των Πρασίνων στο Κίελο.
Το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Spiegel είχε τον τίτλο «Ο Παπανδρέου προσδίδει 'γκλάμουρ' στους Πράσινους» και υπότιτλο «Είναι πλέον απλώς πρώην Πρωθυπουργός – αλλά στο συνέδριο των Πρασίνων ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν ο 'σταρ' της χθεσινής βραδιάς.

Χοσέ Θαπατέρο : «Κάναμε λάθη στη διαχείριση και στην επικοινωνία»

Χοσέ Θαπατέρο : «Κάναμε λάθη στη διαχείριση και στην επικοινωνία»
Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Ροντρίγκες Θαπατέρο παραδέχτηκε σήμερα

«λάθη στη διαχείριση», επιχειρώντας να εξηγήσει την συντριπτική ήττα των Σοσιαλιστών στις εκλογές, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι η ΕΕ δεν είναι ικανή προς το παρόν να βρει λύση στο πρόβλημα της κρίσης χρέους.
«Κάναμε λάθη στη διαχείριση και στην επικοινωνία», είπε ο Θαπατέρο μιλώντας σε στελέχη του Σοσιαλιστικού Κόμματος, περίπου μια εβδομάδα μετά τις βουλευτικές εκλογές στην Ισπανία που έδωσαν μεγάλη νίκη στον

Τα πιο παράξενα ξενοδοχεία στον κόσμο (pics)



1. California’s Madonna Inn, ΗΠΑ

Το ξενοδοχείο διαθέτει αρκετά δωμάτια με εκκεντρικό σχεδιασμό και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν το επισκεφθείτε θα σας μείνει αξέχαστο. 
Μεταξύ άλλων, υπάρχει το δωμάτιο “Yahoo” το οποίο περιέχει ένα κρεβάτι που μοιάζει με βαγόνι άλλα και κόρνες που κρέμονται από το ταβάνι. Επίσης το δωμάτιο “Rock Bottom”, όπου το κρεβάτι μοιάζει να βρίσκεται μέσα σε κάποια σπηλιά.

Ευκαιρία για ανέργους άνω των 55 ετών



Ευκαιρία απασχόλησης σε 5000 ανέργους, ηλικίας από 55 έως 64 ετών, δίνει νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που βρίσκεται σε εξέλιξη. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευαίσθητη ηλικιακή ομάδα που όταν βρεθεί εκτός εργασίας, αδυνατεί να επανέλθει.

Αφορά επιχειρήσεις Δήμων και περιφερειών και η επιχορήγηση ανέρχεται σε 25 ευρώ την ημέρα για δύο χρόνια. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος έχει οριστεί στους 27 μήνες.

Τοις μετρητοίς από 1η Δεκέμβρη οι εξετάσεις των ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ


Θα πληρώνουν από την 1η Δεκεμβρίου τις επισκέψεις τους στο γιατρό αλλά και τις ιατρικές εξετάσεις που θα χρειάζονται οι ασφαλισμένοι στον πρώην ΟΠΑΔ.Συγκεκριμένα κι έπειτα από σχετική απόφαση τουΠανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου την οποία θα εφαρμόσει και ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίωνκατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών του οι ασφαλισμένοι θα πληρώνουν στο γιατρό την επίσκεψη σύμφωνα με το ποσό που ορίζει το κρατικό

«Υποτροφίες παρθενίας» σε μαθήτριες!


Η πόλη Μπο στη Σιέρα Λεόνε προσφέρει υποτροφίες σε μαθήτριες που δεν θα μένουν έγκυες μέχρι να τελειώσουν το σχολείο, σε μια προσπάθεια να μειωθούν οι εφηβικές εγκυμοσύνες, γράφει η Global Post. Η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της αφρικανικής χώρας προσφέρει πενταετή υποτροφία, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, με στόχο να

Νέα τεχνική «βράζει» τους όγκους στον μαστό


Μια νέα θεραπεία που αναπτύχθηκε από ειδικούς του Ινστιτούτου Καρολίνσκα στη Στοκχόλμη «βράζει» τους όγκους του μαστού μέσα σε λίγα λεπτά.

 Η τεχνική που ονομάζεται επιλεκτικός καυτηριασμός με ραδιοσυχνότητες (Preferential Radio-Frequency Ablation, PRFA) βασίζεται σε χρήση ηλεκτρικού ρεύματος, το οποίο στοχεύει τους όγκους και τους «ψήνει» στους 70 ως 90 βαθμούς Κελσίου

Προς διαζύγιο οδεύουν Άρης-Πρίττας

Προς διαζύγιο φαίνεται πως οδεύουν ο Άρης με τον Σάκη Πρίττα. Ο 32χρονος μέσος μένει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής με τον παίκτη να μην διστάζει
να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για τον Πολωνό τεχνικό, δηλώνοντας στην ιστοσελίδα της Super League ότι "σε προσωπικό επίπεδο πρόλαβε να με απαξιώσει σε μία μέρα παραμονής στην ομάδα αφήνοντάς με εκτός αποστολής, αλλά

Porsche Cayman R1 Delavilla

Αν και σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε γαλλικό οίκο βελτιώσεων, να αναλαμβάνει γερμανικό sports car, όταν αυτό συμβαίνει, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η Delavilla, παρουσίασε μια μοναδική Cayman, βασισμένη στην έκδοση R1, αναβαθμισμένη τόσο εξωτερικά, όσο και μηχανικά.

3D Ζωγραφιές στο δρόμο


3D Ζωγραφιές στο δρόμο
Συνεχίζοντας το φωτογραφικό αφιέρωμα στις 3D Ζωγραφιές στο δρόμο, οι οποίες μπορούν εύκολα να σας ξεγελάσουν και να σας κάνουν να μπερδευτείτε, λόγω της περίεργης και ταυτόχρονα αξιόλογης τεχνικής τους που τις κάνουν σαν πραγματικές, σας παρουσιάζουμε μια ακόμη σειρά φωτογραφιών.

Σε λειτουργία διαδικτυακή υπηρεσία ενημέρωσης για βασικά στοιχεία φορολογούμενων


Photo for this article

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, ανακοινώνει τη διάθεση της διαδικτυακής υπηρεσίας (web service) «Βασικά Στοιχεία Φορολογουμένου (για Μη Φυσικό Πρόσωπο)». Η καινοτόμα αυτή υπηρεσία, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής για την εξυπηρέτηση και την καλύτερη ενημέρωση του πολίτη μέσω όλων των τεχνολογιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

ΣΕ ΚΛΟΙΟ ΠΙΕΣΕΩΝ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. Ασκήσεις ισορροπίας σε «συμπληγάδες»


Ασκήσεις ισορροπίας σε «συμπληγάδες»
Ο πρόεδρος της ΝΔ είναι αναγκασμένος να επιχειρεί συγκερασμό απόψεων και θέσεων που πολλές φορές είναι διαμετρικά αντίθετες. Στο ένα "στρατόπεδο" βρίσκονται οι τακτικοί συνομιλητές του και στο άλλο οι μετριοπαθείς βουλευτές
Ανάμεσα σε "συμπληγάδες" καλείται να βαδίσει και το επόμενο διάστημα ο Αντ. Σαμαράς, καθώς από τη μια πλευρά βρίσκονται εκείνοι που στήριξαν την εκλογή του στην ηγεσία της ΝΔ, που αποτελούν τον πυρήνα των τακτικών συνομιλητών του, και από την άλλη οι μετριοπαθείς βουλευτές αλλά και η ανάγκη για έξοδο της χώρας από την κρίση με τη στήριξη της Ευρώπης.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ! Τα οκτώ στοιχήματα της κυβέρνησης Παπαδήμου


Επαφές με υπουργούς της κυβέρνησης θα έχει ο Ευ. Βενιζέλου για τον καλύτερο συντονισμό του κυβερνητικού έργου. Ο κ. Βενιζέλος έχει εξουσιοδοτηθεί από τον πρωθυπουργό να έχει «εποπτικό ρόλο» στη σύνταξ
Εκτός της δανειακής σύμβασης, καλείται να προχωρήσει σε δράσεις για τις εκκρεμότητες που απορρέουν από το μνημόνιο και συνδέονται με τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου. Τι θα περιλαμβάνει το νέο πολυνομοσχέδιο
Κυβέρνηση "αποτελεσματικού σκοπού" και όχι ειδικού ρόλου αναδεικνύεται από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της η κυβέρνηση συνεργασίας του Λουκά Παπαδήμου, καθώς πέραν της νέας δανειακής σύμβασης καλείται να υλοποιήσει τον μακρύ κατάλογο των εκκρεμοτήτων που απορρέουν από το Μνημόνιο, που εδώ και καιρό έχουν "τελματώσει" λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ. Το... κουαρτέτο της Αριστεράς


Το... κουαρτέτο της Αριστεράς
Τέσσερα κόμματα ακολουθούν διαφορετικές πορείες, αλλά και... συγκλίσεις σε ό,τι αφορά τις εκλογικές συνεργασίες από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ με πρωταγωνιστές τον Αλ. Τσίπρα και τον Φ. Κουβέλη. Σταθερή η στάση του ΚΚΕ. Αυτόνομοι οι Οικολόγοι Πράσινοι
Ο χρόνος των εκλογών αποτελεί τον πιο, ίσως, κρίσιμο παράγοντα για τις πολιτικές εξελίξεις στον χώρο της ευρύτερης Αριστεράς, καθώς πολλά θα κριθούν για τις "συμμαχίες" που επιδιώκουν από τις διεργασίες που συντελούνται ακόμη και στον χώρο του... ΠΑΣΟΚ.

«Δεν τίθεται θέμα αλλαγής ηγεσίας»



Φρένο στα σενάρια των τελευταίων ημερών περί αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, που θέτουν δημόσια, πλέον, στελέχη του κόμματος, βάζει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μιχάλης Καρχιμάκης σε συνέντευξή του στο www.pheme.gr

   
"Ο κ. Παπανδρέου είναι ο αρχηγός του κόμματος και αυτός έχει το δικαίωμα και την υποχρέωση να κριθεί από το λαό και μόνο από αυτόν", τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο ο κ. Καρχιμάκης, κάνοντας παράλληλα λόγο για εξωθεσμικά κέντρα, τα οποία, όπως υπογραμμίζει, δια μέσου μερίδας των Μέσων Ενημέρωσης, αντέδρασαν, όταν ο κ. Παπανδρέου ήρθε σε σύγκρουση μαζί τους.

Κουβέλης: "Ναι" σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές




Τη Δημοκρατική Αριστερά δεν την αφήνει αδιάφορη η κυβερνητική εξουσία, δηλώνει σε συνέντευξή του ο Φώτης Κουβέλης, απαντώντας μάλιστα θετικά στο ερώτημα εάν μετά τις εκλογές η Δημοκρατική Αριστερά θα συνεργαζόταν με το ΠΑΣΟΚ και άλλες κεντροαριστερές δυνάμεις.

Μιλώντας στα Νέα Σαββατοκύριακο προσθέτει ότι οι συνεργασίες είναι θέμα πολιτικού περιεχομένου και τονίζει ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει σε μια κυβέρνηση με τις απόψεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

«Να καταργηθεί ο έκτακτος φόρος ακινήτων»



Χωρίς καθυστέρηση, η κυβέρνηση να καταργήσει το "παράνομο και αντισυνταγματικό μέτρο" τον έκτακτο φόρο στα ακίνητα, ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε χθεσινή συνέντευξη τύπου με αφορμή την απάντηση του επιτρόπου Εντιγκερ στον ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή ότι δεν πρέπει να κόβεται η ηλεκτροδότηση στους καταναλωτές που πληρώνουν το ρεύμα αλλά όχι και τον φόρο στους μεσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Η επιστολή Καρατζαφέρη στους δανειστές - "Θα έρθει η ώρα των ευθυνών, τώρα προέχει η σωτηρία της πατρίδας"



Στηρίζουμε τους στόχους, πιστεύουμε όμως ότι είναι απαραίτητες προσαρμογές, λέει η επιστολή - Οι προτάσεις μας θα κινούνται στο πλαίσιο των στόχων προσθέτει ο κ. Καρατζαφέρης - Πήραμε πολλά από τους εταίρους μας, αλλά τους δώσαμε και πολλά, τονίζει


Στη δημοσιότητα δόθηκε το άρθρο - επιστολή του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, με την οποία δεσμεύεται και έναντι των εταίρων ότι θα στηρίξει το πρόγραμμα που συνοδεύει το νέο δάνειο. 

Κύπρος: Στοιχεία που σοκάρουν για την σεξουαλική βία σε Κύπρο και Ευρώπη



Στοιχεία που σοκάρουν, παρουσιάστηκαν σε συζήτηση στο Σπίτι της ΕΕ στην Λευκωσία αναφορικά με εγκλήματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και χρήσης ιστοσελίδων παιδικής πορνογραφίας, με αφορμή νέους ευρωπαϊκούς κανόνες, που υιοθετήθηκαν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 27 Οκτωβρίου, που προβλέπουν αυστηρότερες κυρώσεις για τέτοια αδικήματα.
Ένα στα πέντε παιδιά στην Ευρώπη πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ 150 εκατομμύρια κορίτσια κάτω των 18 ετών έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής βίας, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Αύριο η τελευταία εμφάνιση του Σ. Μάλαμα στη Θεσσαλονίκη


Κλείνει ένας επιτυχημένος κύκλος εμφανίσεων με το Σωκράτη Μάλαμα να τα έχει δώσει όλα επί σκηνής. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης

θα εμφανιστεί αύριο για μια τελευταία βραδιά στο Μύλο, σε ένα πρόγραμμα καθαρά ακουστικό που συμπεριλαμβάνει όλα τα κομμάτια από το νέο του δίσκο αλλά και αξέχαστα τραγούδια

Συναντήσεις Παπαδήμου με αρχηγούς της αντιπολίτευσης



Συναντήσεις με τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης καθώς και με τους επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της Δημοκρατικής Αριστεράς θα έχει μέσα στην εβδομάδα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος. 

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα, στις 14.00, θα συναντηθεί με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, την Τρίτη, στις 14.00, με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα

"Παντρέψου τον βιαστή σου ή πας φυλακή"


"Παντρέψου τον βιαστή σου ή πας φυλακή"

Η Γκιουλνάζ από το Αφγανιστάν βιάστηκε στα 19 της από τον άντρα της ξαδέρφης της. Με βάση τους αφγανικούς νόμους το δικαστήριο την έκρινε «ένοχη» και της υπέβαλε την εξής απίστευτη πρόταση : Ή παντρέψου τον βιαστή σου ή κάτσε 12 χρόνια φυλακή !

Η γυναίκα που βιάστηκε στα 19 της από τον άντρα της ξαδέρφης της έχει τώρα στην αγκαλιά της και το μωρό του βιαστή της…

«Ομοσπονδία της Ευρωζώνης» σκέφτεται το Βερολίνο «Η Ελλάδα δεν θα φύγει ποτέ από το ευρώ»



«Σίγουρα ήταν λάθος  η ένταξη στο ευρώ κάποιων χωρών  σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, τώρα όμως έχουμε δύο μόνο επιλογές. Είτε να λάβουμε στα σοβαρά τις  αποφάσεις των Βρυξελλών, είτε να μην τις λάβουμε και να επιλέξουμε την έξοδο από το ευρώ».

Με αυτά τα λόγια  προσεγγίζει στέλεχος της Bundestag, που  επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, την κρίση δανεισμού σε Ελλάδα και Ευρωζώνη.

Καθηγητής υποστηρίζει ότι η Κρήτη θα σώσει την Ευρώπη



Για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που εκτιμά ότι βρίσκονται κρυμμένα στη θαλάσσια περιοχή, νότια της Κρήτης, θα μιλήσει ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος


ο οποίος πολλές φορές έχει τοποθετηθεί, υποστηρίζοντας κατηγορηματικά ότι αν η Ελλάδα εντοπίσει και εκμεταλλευτεί τα κοιτάσματα αυτά, μπορεί να επιλύσει το οικονομικό της πρόβλημα!

Δέν το ήξερες..



Οι Εσκιμώοι χρησιμοποιούν ψυγεία για να προστατεύσουν το φαγητό τους από το ψύχος.


Τα σαρκοβόρα ζώα δεν τρώνε άλλο ζώο το οποίο έχει χτυπηθεί από αστραπή.


Τα κουκούτσια του μήλου περιέχουν κυάνιο.


Τα M&Ms φτιάχτηκαν για να μπορούν οι στρατιώτες να τρώνε σοκολάτα χωρίς να κολλάνε τα χέρια τους.

«Γιατί να μην είμαι ξανά υποψήφιος»;



Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητας του για το δήμο Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ανατρέποντας τα όσα λέγονταν μέχρι τώρα περί μίας και μοναδικής θητείας του κ. Μπουτάρη, που στις επόμενες εκλογές θα είναι 72 Μαΐων.

«Γιατί να μην είμαι ξανά υποψήφιος; Λέω με το μυαλό μου ότι το 2014 θα είμαι 72 χρονών. Αν έχω την ίδια σωματική κατάσταση όπως τώρα που δεν καταλαβαίνω τίποτα, γιατί να μην είμαι; Χώρια που τότε θα είναι καλύτερα τα πράγματα!

Ενδεχόμενο παράτασης της κυβερνητικής θητείας άνοιξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης



OΛA τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε «να μην υπάρχει άλλοθι για μη εκταμίευση της έκτης δόσης» θα περιλαμβάνει η ανοιχτή επιστολή που όπως έχει προαναγγείλει θα δημοσιεύσει σήμερα στην κομματική εφημερίδα Α1 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, που δήλωσε αισιόδοξος για την καταβολή της 6ης δόσης, υποστηρίζοντας ότι η επιστολή του «θα περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται προκειμένου να μην υπάρξει άλλοθι για τη μη εκχώρηση της 6ης δόσης.

Γ. Παπανδρέου: «Ανάγκη οικοδόμησης ισχυρής Ευρώπης»


Στην ανάγκη οικοδόμησης μιας ισχυρής και ενωμένης Ευρώπης, ικανής να αντιμετωπίσει την κρίση, αλλά και στις προσπάθειες που καταβάλλει ο ελληνικός λαός για την υπέρβαση του οικονομικού προβλήματος της χώρας αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια παρέμβασής του σε συνδιάσκεψη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών στις Βρυξέλλες.

Δεν συμφώνησαν Βενιζέλος και Λοβέρδος για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ


Δεν συμφώνησαν Βενιζέλος και Λοβέρδος για τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ

Δεν φαίνεται να τα βρήκαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος, στην πρώτη τους συνάντηση μετά την αποχώρηση Παπανδρέου από την Πρωθυπουργία και τη δεύτερη από τη στιγμή που έγινε γνωστή η κίνηση της σχετικής διαδικασίας στο κόμμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο υπουργοί συζήτησαν την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, καθώς όλα συγκλίνουν προς την κατεύθυνση ότι και οι δύο θα είναι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος.

Σαν Σήμερα...


26 Νοεμβριου

Γεγονότα

43 π.Χ: Σχηματίζεται η Β' Τριανδρία στη Ρώμη, μεταξύ του Οκταβιανού, Λέπιδου και Μάρκου Αντώνιου.
1812: Ξεκινά στη Ρωσία η μάχη της Μπερεζίνα, που διήρκεσε έως τις 29 Νοεμβρίου και κατέληξε σε πανωλεθρία των γάλλων εισβολέων του Ναπολέοντα.

Καλό Σ/Κ σε όλους!!


«Κατάρρευση της Ιταλίας θα οδηγήσει στη διάλυση της Ευρωζώνης»

Την πεποίθησή τους ότι ενδεχόμενη κατάρρευση της ιταλικής οικονομίας θα οδηγούσε αναπόφευκτα στο τέλος του Ευρώ εξέφρασαν ο πρόεδρος της Γαλλίας, Nicolas Sarkozy και η καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel, στη διάρκεια συνάντησής τους, την Τρίτη, στο Στρασβούργο με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, Mario Monti, ανακοίνωσε χθες η ιταλική κυβέρνηση.

Κλειστό για δύο ημέρες το Επιμελητήριο Χαλκιδικής

Κλειστό, λόγω εκλογών, θα παραμείνει την Παρασκευή 2 και Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011 το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, σύμφωνα με σχετική του ανακοίνωση