Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Ραντεβού ξανά με την ατυχία ο ΠΑΟΚ, έχασε (1-2) από την Κράσνονταρ και έμεινε εκτός ομίλων


Ο ΠΑΟΚ ούτε αυτή την φορά θα συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League.Σε ένα απίστευτο σε εξέλιξη παιχνίδι στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-2 από την Κράσνονταρ (με το ίδιο σκορ έχασε και στην

Τουρκικό κατασκοπευτικό "έκοψε" το Αιγαίο στη μέση

Πρωτοφανής πρόκληση από κατασκοπευτικό αεροσκάφος τύπου CN235 της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.

Εν μέσω πανδημίας κορονοϊού, η ΕΕ προειδοποιεί για ξεσπάσματα της γρίπης των πτηνών

Οι χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να εντείνουν την επιτήρηση για ενδεχόμενα ξεσπάσματα της γρίπης των πτηνών σε άγρια και οικόσιτα πτηνά, δήλωσε σήμερα η ΕΕ.

ΟΑΕΔ: Μέχρι 5 Οκτωβρίου η προθεσμία για το πρόγραμμα ανέργων άνω των 30 ετών

Έως και τις 5 Οκτωβρίου, είναι η προθεσμία για τις αιτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων 30 ετών και άνω. 

Δασικοί χάρτες: Ποιοι ιδιοκτήτες περνούν το τεστ και σώζουν την περιουσία τους

Έως τις 30 Νοεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την αναμόρφωση του συνόλου των δασικών χαρτών από τις δασικές υπηρεσίες, όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού, Νίκου Τσιγαρά.

Δημόσιο: Νέοι διαγωνισμοί για 2.342 προσλήψεις μόνιμων και εποχικών τον Οκτώβριο

Με διαδικασίες εξπρές δρομολογούνται τέσσερις νέοι διαγωνισμοί για προσλήψεις στο Δημόσιο για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Υπόθεση Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου: Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι

Την αθώωση όλων των κατηγορουμένων για τα αποκαλούμενα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την περίοδο 2008-2010, αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. 

ΜέΡΑ 25: Μόνο μπροστά στις κάμερες το ενδιαφέρον Μητσοτάκη για τους πληγέντες του Ιανού

Το ΜέΡΑ25 κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «δυο εβδομάδες μετά το φονικό πέρασμα του "Ιανού" υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμένοι σε χωριά της Καρδίτσας».

ΣΥΡΙΖΑ: Επίδειξη δήθεν πυγμής και κινήσεις πανικού από την υπουργό Παιδείας

«Μύδρους» κατά της υπ. Παιδείας για τη δήλωσή σχετικά με την αναπλήρωση των χαμένων διδακτικών ωρών στα σχολεία, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Φώφη Γεννηματά: Δεν μας αρκεί το 8,1% -Θα είμαι και πάλι υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος το 2021

Η Φώφη Γεννηματά εξέφρασε κατηγορηματικά την ισχυρή πεποίθησή της ότι το Κίνημα Αλλαγής θα είναι το επόμενο διάστημα η μοναδική ισχυρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ και ο κύριος εκφραστής της προοδευτικής παράταξης.

Κεραμέως για καταλήψεις: Ολες οι χαμένες ώρες θα καλυφθούν -Μαθήματα σε αργίες, Σάββατα, σχολικές εορτές

Αναφερόμενη στο φαινόμενο των καταλήψεων -που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στην Αττική και σε άλλες περιοχές- η κυρία Κεραμέως σημείωσε:

Βενιζέλος: Η επίσκεψη του Μάικ Πομπέο, έγινε τη σωστή στιγμή

«Το momentum είναι πολύ θετικό» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την επίσκεψη Πομπέο. «Η επίσκεψη του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, έγινε νομίζω τη σωστή στιγμή απολύτως.