Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Συντάξεις: Έρχεται νέο κύμα προσφυγών για τα αναδρομικά

Νέες δικαστικές διεκδικήσεις των συνταξιούχων σχετικά με την καταβολή των αναδρομικών για το διάστημα 11μήνου ( Ιουνίου του 2015 και Μαΐου του 2016) βλέπουν οι νομικοί.

Άκης Τσοχατζόπουλος: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του.

Χαρίτσης: Επιλογή Μητσοτάκη το κούρεμα 70% στα αναδρομικά και ο αποκλεισμός 1,6 εκατ. συνταξιούχων

Η κυβέρνηση «απαγορεύει τη δυνατότητα των συνταξιούχων να διεκδικήσουν αυτά που τους ανήκουν», τονίζει ο Αλέξης Χαρίτσης.«Να καταβάλει τα αναδρομικά στους συνταξιούχους δίχως περικοπές» καλεί την κυβέρνηση σε δήλωσή του ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

ΣΥΡΙΖΑ για την παραίτηση Κράνη: Μάλλον θα είναι «τυχαίο»

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την παραίτηση του υφυπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Κράνη.Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της Κουμουνδούρου, σημειώνεται ότι ο κ. Κράνης είχε δεχτεί σωρεία επιθέσεων από συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα.

Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Κράνης

Την παραίτηση του υπέβαλε πριν από λίγη ώρα ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Κράνης.

Δόθηκε η αναστολή, κάνει μεταγραφές ο Άρης

Θετικά απάντησε η ΦΙΦΑ στο χθεσινό αίτημα του Άρη να δοθεί αναστολή ισχύς για ένα έτος στο ban που έχει επιβληθεί στους κιτρινόμαυρους για τον Ντούρμισαϊ.

Κλείνει το "Έθνος της Κυριακής"

Την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020 θα κυκλοφορήσει το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας “Έθνος της Κυριακής”. Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση εργαζομένων όπου θα γίνουν ανακοινώσεις, από την πλευρά της διοίκησης.