Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Νέος ενδοκυβερνητικός πονοκέφαλος με φόντο την Αφάντου της Ρόδου

Νέος ενδοκυβερνητικός πονοκέφαλος με φόντο την Αφάντου της Ρόδου - Κεντρική ΕικόναΝέος ενδοκυβερνητικός  πονοκέφαλος έχει προκληθεί εξαιτίας της επίθεσης που εξαπέλυσε ο  βουλευτής Πειραιώς των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, προς τον υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά. Αφορμή η απόφαση  του Υπουργείου Πολιτισμού να χαρακτηρίσει

"Χάθηκαν" χιλιάδες Ρώσοι τουρίστες που ήθελαν να κάνουν Πάσχα στην Ελλάδα - Το Προξενείο δεν προλαβαίνει να τους βγάλει βίζα

"Χάθηκαν" χιλιάδες Ρώσοι τουρίστες που ήθελαν να κάνουν Πάσχα στην Ελλάδα - Το Προξενείο δεν προλαβαίνει να τους βγάλει βίζα - Κεντρική ΕικόναΠολλοί Ρώσοι που ήθελαν να έρθουν στην Ελλάδα για διακοπές το Πάσχα και τις πρώτες ημέρες του Μαΐου δεν θα τα καταφέρουν τελικά να λάβουν έγκαιρα βίζα, λόγω της αδυναμίας του Προξενείου μας να ανταποκριθεί στην επεξεργασία των αυξημένων αιτήσεων για έκδοση βίζας. 

Ποτάμι: Να κληθεί ο Τάσος Γιαννίτσης στην Επιτροπή για το ασφαλιστικό

Ποτάμι: Να κληθεί ο Τάσος Γιαννίτσης στην Επιτροπή για το ασφαλιστικόΤον πρώην υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2000-2001 ζητά για ακρόαση στην Βουλή το «Ποτάμι»

Να κληθεί και ο Τάσος Γιαννίτσης κατά την ακρόαση των κοινωνικών φορέων στην κοινή

Συνεχίζεται το σάρωμα των αποθεματικών: Ζητούν και τα διαθέσιμα του Ταμείου Νομικών

Η κυβέρνηση απομυζεί τώρα και τους διαθέσιμους πόρους από το Ταμείο Νομικών.
Μετά τα αποθεματικά των Νοσοκομείων, του ΟΑΕΔ, του ΕΟΠΥΥ και της Βουλής, η κυβέρνηση ζητά να μεταφερθούν τα ταμειακά διαθέσιμά του Ταμείου Νομικών στον ειδικό λογαριασμό της Τράπεζας της

Παραίτηση υπέβαλε ο πρόεδρος της Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, Δημήτρης Ράικος

Παραίτηση υπέβαλε ο πρόεδρος της Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, Δημήτρης ΡάικοςΕπιστολή παραίτησης από τη θέση του προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων απέστειλε στον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη, ο Δημήτρης Ράικος
Ο κ. Ράικος ο οποίος είναι πρόεδρος της ΕΑΑΔΗΣΥ από τον Δεκέμβριο του 2013 και ενώ η θητεία του ήταν πενταετής στην επιστολή του τονίζει πως η Επιτροπή ασκεί τα

Ομπάμα: Ο κόσμος χρειάζεται μία ισχυρή, δημοκρατική και ενωμένη Ευρώπη

Ομπάμα:  Ο κόσμος χρειάζεται μία ισχυρή, δημοκρατική και ενωμένη Ευρώπη«O κόσμος χρειάζεται μία ισχυρή, δημοκρατική και ενωμένη Ευρώπη, υποστήριξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα».
Κατά τη διάρκεια ομιλίας στο Ανόβερο, ο Αμερικανός

Κωνσταντοπούλου: Τα αποθεματικά της Βουλής δεν είναι για τα δόντια της κυβέρνησης

Τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων της Βουλής από την κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει η πρώην πρόεδρος του Σώματος και επικεφαλής της "Πλεύσης Ελευθερίας" Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Τα αποθεματικά-ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής είναι για την

Ιατρικός Σύλλογος: Τα αποθεματικά που παίρνουν δεν φτάνουν ούτε για τα νοσοκομεία

EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΤην αντίθεσή του με την κυβερνητική απόφαση της διάθεσης των αποθεματικών των νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ στην Τράπεζα της Ελλάδος, εκφράζει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΙΣ:

Public Issue: Δημοφιλέστερος αρχηγός ο Μητσοτάκης, μεγάλη πτώση για τον Τσίπρα

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα από το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα που δημοσίευσε η εφημερίδα Αυγή της Κυριακής.
Η πλειοψηφία των πολιτών σε ποσοστό 60% πιστεύουν πως

Λαπαβίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πια ένα μνημονιακό κόμμα -Ο Τσίπρας είπε ατελείωτα ψέματα

Φωτογραφία: EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΟ πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας, με αφορμή επιστημονική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, κάνει επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα.
Σε κείμενό του αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Στον ΣΥΡΙΖΑ είχε ακουμπήσει η ελπίδα του

Θεοδωράκης: Η σιωπή στην ενημέρωση είναι εις βάρος του ελληνικού λαού

Την άποψη ότι η απεργία των δημοσιογράφων αυτή την κρίσιμη χρονική περίοδο είναι εις βάρος του ελληνικού λαού, εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού σε δηλώσεις του από την Καλαμάτα όπου βρίσκεται, ανέφερε:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΤΙ ;

Τα εκφυλιστικα φαινόμενα, στις κομματικές νεολαιες, είναι παλιά . Όπως και η κρίση και η διάλυση των φορέων κοινωνικης και πολιτικής εκπροσώπησης των νέων .
Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να διαλύσει ουσιαστικά την ΟΝΝΕΔ, αποκάλυψε μια από τις κορυφαίες παθογένειες του πολιτικού συστήματος, τις τελευταίες δεκαετίες.

Το καυστικό σχόλιο του Αρκά για την απεργία των δημοσιογράφων

Το καυστικό σχόλιο του Αρκά για την απεργία των δημοσιογράφωνΗ απεργία των δημοσιογράφων δεν πέρασε ασχολίαστη από τον γνωστό σκιτσογράφο Αρκά, ο οποίος ανάρτησε ένα σκίτσο-σχόλιο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.
«Είναι φοβερό πόσο πιέζεται από μια απεργία

Στη Λέσβο η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας

<p>Πηγή φωτό: lesvospost</p> Το ιδιωτικό αεροπλάνο της βασίλισσας, προσγειώθηκε στις 12.30 στο αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης» της Λέσβου.
Η επίσκεψη της βασίλισσας της Ιορδανίας θα διαρκέσει μέχρι τις 14:30 της Μεγάλης Δευτέρας, ενώ αυτή την ώρα

Σάρωσαν και τα ταμειακά διαθέσιμα της Βουλής

ebalan-xeri-kai-sta-tameiaka-diathesima-tis-boulisΟχι μόνον τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων, του ΟΑΕΔ και του ΕΟΠΥΥ, αλλά ακόμη και της Βουλής των Ελλήνων μάζεψε η κυβέρνηση, καθώς η κατάσταση μοιάζει οριακή.
Ο Πρόεδρος της Βουλής  επιβεβαίωσε την πληροφορία,

Η Διαμαντοπούλου εξηγεί το λόγο των πρόσθετων μέτρων

Με ένα αιχμηρό tweet η πρώην υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου σχολίασε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης το νέο πακέτο πρόσθετων μέτρων που βρίσκεται στα σκαριά, μετά τη συμφωνία στο Eurogroup του Άμστερνταμ.
Εξηγώντας το γιατί επιβάλλεται το πακέτο αυτό στην

"Deja vu" Τσίπρα, άδεια ταμεία και θέμα με Τσακαλώτο

deja-vu-tsipra-adeia-tameia-kai-thema-me-tsakalwtoΠυκνώνουν τα δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο με το βλέμμα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, την ασταθή πολιτική κατάσταση και τη ρευστότητα που ολοένα και στενεύει. Η Handelsblatt μιλά για επανάληψη του 2015, την ώρα που τα χρήματα

Το μήνυμα της Φώφης για τα 22 χρόνια χωρίς τον Γιώργο Γεννηματά

Με αφορμή τη συμπλήρωση 22 χρόνων από τον θάνατο του Γιώργου Γεννηματά, η κόρη του ιστορικού στελέχους του Κινήματος και σημερινή πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο λογαριασμό της στα social media. 
Επικρίνει όσους «βολεύονται σήμερα με τον αφορισμό του ΠΑΣΟΚ και την ισοπέδωση της διαδρομής του,

Διώχνει 20 υπουργούς ο Αλέξης Τσίπρας

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της διαπραγμάτευσης, το σύνολο σχεδόν των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένει με αγωνία τις αποφάσεις του πρωθυπουργού για τις αλλαγές στο υφιστάμενο κυβερνητικό σχήμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές θα ανακοινωθούν

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 238 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΔ

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων για την ανάδειξη της νέας 150μελούς Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Από τους σύνεδρους, 238 άτομα είναι αυτοί που εξελέγησαν μετά από σκληρή μάχη των κομματικών

Προσλήψεις σε δήμους, υπουργεία και περιφέρειες -Ποιες είναι οι ειδικότητες

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣε δήμους, υπουργεία και περιφέρειες σε όλη τη χώρα θα γίνουν προσλήψεις προσωπικού για μόνιμο προσωπικό, αλλά και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου.
Συγκεκριμένα 17 Δήμους ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για. Η προκήρυξη αφορά 6.918 ανέργους. Οι

Οι εκλεκτοί που κατέλαβαν μια θέση στην Π.Ε. της ΝΔ

athenspress_nea_dimokratia-456x300.jpgΑνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, που αποτελείται συνολικά από 150 άτομα.
Συνολικά 238 σύνεδροι ήταν υποψήφιοι για μια θέση στην πολιτική επιτροπή και τα ονόματα των νικητών ανακοινώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας.

H συγκλονιστική αποθέωση του Γεννηματά στο Ηρακλειο