Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Παιδική χαρά ο ΣΥΡΙΖΑ


Αδιανόητοι διάλογοι πριν από λίγο σε πηγαδάκια στο περιστύλιο μεταξύ των βουλευτών του
Δεν φαίνεται πως θα λήξει εύκολα η προ ολίγου πανωλεθρία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολομέλεια καθώς πολλοί βουλευτές είναι έξαλλοι με τους "συντρόφους" οι οποίοι αντί να είναι παρόντες στην Ολομέλεια, άλλος έπινε καφέ, άλλος έβλεπε τηλεόραση στο εντευκτήριο και άλλος δεν ήξερε καν ότι έπρεπε να είναι στην

Θα τους ξανάβρει στους μπαξέδες..​.



«Μεγάλο πολιτικό λάθος του» χαρακτήρισε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, ο Ανδρέας Λοβέρδος το γεγονός ότι δεν έφυγε από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου το βράδυ που ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λόγο για δημοψήφισμα.
Πάντως ο Αντρέας είναι μεγάλη καρδιά,να τα λέμε αυτά. Γιατί ευχήθηκε στον Ευάγγελο Βενιζέλο «να πάει μπροστά το ΠΑΣΟΚ» (πώς λέμε να τα δείτε όπως  επιθυμείτε..) και επεσήμανε ότι

Επίθεση του ΠΑΣΟΚ, στον Γ. Μέργο

Επίθεση του ΠΑΣΟΚ στον Γ. Μέργο
Σκληρή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τη δήλωση του γ.γ του Υπουργείου Οικονομικών, Γιώργου Μέργου, ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα, είναι αρκετά υψηλός.
«Φαίνεται ότι ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών κ. Μέργος, δεν έχει καμία επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στο βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων», αναφέρει στην ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει:

Συλλογική προσπάθεια 75 στελεχών του ΠΑΣΟΚ ενόψει συνεδρίου


syllogiki-prospatheia-75-stelexon-toy-pasok-enopsei-synedrioyΈκκληση στους συντρόφους τους να συμμετάσχουν μαζικά στις προ- συνεδριακές διαδικασίες κάνουν 75 συνολικά μέλη του ΠΑΣΟΚ ενόψει του συνεδρίου του κόμματος.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν, το επικείμενο συνέδριο του κόμματος πραγματοποιείται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του. Σε μια στιγμή που, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, «κατά την οποία τίποτα δεν σίγουρο για την προοπτική του χώρου της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα, ορισμένοι/ες σύντροφοι/ισσες καλλιεργούν την σκέψη για αποχή από τις διαδικασίες του

Πολιτική Στουρνάρας: Ζητά χαλάρωση του μνημονίου μετά το λάθος του ΔΝΤ


Στουρνάρας: Ζητά χαλάρωση του μνημονίου μετά το λάθος του ΔΝΤ
Την αναπροσαρμογή του μνημονίου ζήτησε εμμέσως από τους Ευρωπαίους ομολόγους του ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, έπειτα από το λάθος με τους πολλαπλασιαστές του ΔΝΤ.

Ο υπουργός Οικονομικών ζήτησε να εξαχθούν συμπεράσματα οικονομικής πολιτικής από τη συζήτηση για τους λανθασμένους δημοσιονομικούς πολλαπλασιαστές, το οποίο πρακτικά σημαίνει χαλαρότερη δημοσιονομική προσαρμογή με ταυτόχρονη αύξηση της χρηματοδότησης προς την Ελλάδα.

Τσίπρας: Πώς θα εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση το λάθος του ΔΝΤ;


Τσίπρας: Πώς θα εκμεταλλευτεί η κυβέρνηση το λάθος του ΔΝΤ;
Απαντήσεις από τον Αντώνη Σαμαρά ζητεί με επίκαιρη ερώτησή του ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα επίκαιρη ερώτηση και για το θέμα των αγροτών, ρωτάει επίσης πως οι συγκεκριμένες εκτιμήσεις μπορεί... «να αποτελέσουν αφετηρία ώστε η χώρα να απαλλαγεί οριστικά από μνημόνια και πολιτικές που θα εκτοξεύσουν την ύφεση και τη φτώχεια και τα επόμενα χρόνια».

Οικονομία Πώς θα φορολογηθούν οι τόκοι καταθέσεων και ομολόγων


Πώς θα φορολογηθούν οι τόκοι καταθέσεων και ομολόγων
Με συντελεστή 15% θα φορολογηθούν οι τόκοι από κάθε είδους καταθέσεις και repos, εφόσον καταστούν ληξιπρόθεσμοι και απαιτητοί.

Η σχετική -εξαιρετικά επείγουσα- εγκύκλιος του γγ Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρη εστάλη σε όλες τις τράπεζες και τις επενδυτικές εταιρείες και αφορά τον τρόπο και τον χρόνο επιβολής του αυξημένου συντελεστή φορολογίας των τόκων από το 10% στο 15%.

Το βίντεο που έκανε 50.000.000 ανθρώπους να δακρύσουν


Το βίντεο που έκανε 50.000.000 ανθρώπους να δακρύσουν
Στο προσκήνιο έρχεται πάλι η αληθινή ιστορία του Christian, του λιονταριού που μεγάλωσε σαν κατοικίδιο από τον John Rendall και τον Αce Berg. Το βίντεο, το οποίο δείχνει τη σχέση των δύο ανθρώπων με το ζώο, έκανε τουλάχιστον 50.000.000 ανθρώπους να δακρύσουν.

Μέργος: Υψηλός ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα!


Μέργος: Υψηλός ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα!
Μία δήλωση - βόμβα έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος  Μέργος, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι υψηλός ο … κατώτατος μισθός στην Ελλάδα!  

Τη συγκεκριμένη αναφορά, η οποία προκαλεί πολλές απορίες για το τι περιμένει ακόμα τους εργαζόμενους στην Ελλάδα, την έκανε ο κ. Μέργος  μιλώντας στη γενική συνέλευση των Ασφαλιστικών Εταιριών.

Τέλος η πάλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες


Τέλος η πάλη από τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ένα από τα αθλήματα που υπάρχει στο πρόγραμμα των Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων από τότε που γεννήθηκαν στην Αθήνα το 1896, η πάλη, κινδυνεύει να βγει από αυτούς, με αρχή τους Αγώνες του 2020.

Το παραπάνω ανακοινώθηκε την Τρίτη (12/2) από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, στην προσπάθειά της αναδιοργάνωσης του προγράμματος των Ολυμπιακών Αγώνων και η απόφαση αναμένεται να επικυρωθεί στη σύνοδο της ΔΟΕ τον Σεπτέμβριο στο Μπουένος Άιρες. Εκεί όπου μια από τις υποψήφιες πόλεις, η Μαδρίτη, η Κωνσταντινούπολη και το Τόκιο θα αναλάβει τη διοργάνωτων Αγώνων του 2020.

Βατικανό: Ο Πάπας χειρουργήθηκε και έχει βηματοδότη


Βατικανό: Ο Πάπας χειρουργήθηκε και έχει βηματοδότη
Εκπρόσωπος του Βατικανού αποκάλυψε σήμερα ότι ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ’ φέρει βηματοδότη εδώ και αρκετά χρόνια, ωστόσο η παραίτησή του δεν σχετίζεται με συγκεκριμένη ασθένεια.

Ο πατέρας Φεντερίκο Λομπάρντι, τόνισε ακόμη ότι ο Βενέδικτος δεν θα αναμιχθεί με τα περί διαδοχής του. "Ο Πάπας δεν θα εκφέρει άποψη για τη διαδικασία της εκλογής (νέου Πάπα). Δεν θα παρέμβει καθ' οιονδήποτε τρόπο".

Wes Naman.O φωτογράφος με το σελοτέιπ.



Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μοναδικός.Το ίδιο συμβαίνει και με το πρόσωπο του.Ενα όμορφο πρόσωπο δημιουργεί πάντα θετική εντύπωση και προκαλεί θετικά συναισθήματα.Εμεις οι ιδιοι γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια του προσώπου μας.Είμαστε οικείοι με τις γκριμάτσες που δημιουργουν οι ανεπαίσθητοι σπασμοί των μυών.

ΕΡΕΥΝΑ Γενετικά τροποποιημένος ιός καταπολεμά τον καρκίνο


Μια νέα μέθοδος αντιμετώπισης του καρκίνου, χρησιμοποιώντας έναν γενετικά τροποποιημένο ιό, δοκιμάστηκε σε τριάντα άρρωστους ασθενείς, παρατείνοντας σημαντικά τη ζωή τους.

Όπως ανέφερε ο συγγραφέας της μελέτης Ντέιβιντ Κερν (David Kern) o οποίος εργάζεται στην Καλιφόρνια: "Για πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής καταδεικνύεται ότι ένα γενετικά τροποποιημένος ιός μπορεί να βελτιώσει την επιβίωση των ασθενών με καρκίνο".

Ποιές πόλεις απειλούνται από την άνοδο των υδάτων?


Σύμφωνα με νέα αναλυτική μελέτη, το Μπουένος Άιρες, το Σίδνεϊ και το Τόκιο είναι οι πόλεις που απειλούνται περισσότερο από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας ως το τέλος του αιώνα.Αντίθετα, αισιόδοξες είναι οι προβλέψεις για τη Νέα Υόρκη, ενώ στη Μεσόγειο η άνοδος των υδάτων αναμένεται να είναι κατά το ένα τρίτο μικρότερη σε σχέση με τις παλιότερες εκτιμήσεις.

Ελληνικό χρώμα στο καρναβάλι του Ντίσελντορφ!


Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα και η στάση της γερμανίδας Καγκελαρίου στο ελληνικό ζήτημα αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους συμμετέχοντες στο Καρναβάλι της Κολωνίας, όπου πραγματοποιείται μία από τις μεγαλύτερες παρελάσεις αρμάτων. 

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όταν χτύπησαν τους Δίδυμους Πύργους, ήμουν στη Νέα Υόρκη


Ζωή Κωνσταντοπούλου: Όταν χτύπησαν τους Δίδυμους Πύργους, ήμουν στη Νέα Υόρκη
Ανεξίτηλα χαραγμένη θα μείνει στη μνήμη της Ζωής Κωνσταντοπούλου η επίθεση...
στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης, αφού εκείνες τις μέρες ζούσε και σπούδαζε στην χτυπημένη πρωτεύουσα.
«Πρόκειται για ανεξίτηλο βίωμα» θυμάται. «Την ώρα του χτυπήματος ήμουν στο κέντρο του Μανχάταν, στην 42η οδό» λέει και προσθέτει αστειευόμενη: «Για να δώσω και το άλλοθί μου».

"Αν δεν είχε σκοτωθεί ο Γρηγορόπουλος, ίσως να ήταν στο Βελβεντό"


"Αν δεν είχε σκοτωθεί ο Γρηγορόπουλος, ίσως να ήταν στο Βελβεντό"
«Εάν ο αφελής φρουρός δεν είχε σκοτώσει...
τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, ίσως τώρα να είχε συλληφθεί μαζί με τους άλλους».

Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε του δηλώσεις στην τηλεοπτική εκπομπή του ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, απορρίπτοντας την εξήγηση ότι ο φίλος του Γρηγορόπουλου, Νίκος Ρωμανός, επηρεάστηκε από το θάνατό του. 

Ευ. Βενιζέλος: «Αν παραιτήθηκε ο Πάπας ο καθένας μπορεί να παραιτηθεί»


Ευ. Βενιζέλος: «Αν παραιτήθηκε ο Πάπας ο καθένας μπορεί να παραιτηθεί»Υπέρβαση του ιδιότυπου κομματικού εμφυλίου που τείνει να εκδηλωθεί ενόψει του συνεδρίου του ΠαΣοΚ επιχειρεί ο κ. Ευ. Βενιζέλος. Την ώρα που οι διάφορες τάσεις προσπαθούν να οργανωθούν σε ρεύματα, τα οποία θα αναγνωρίζονται σύμφωνα με το νέο κατασταστικό του κόμματος, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ στέλνει μηνύματα ανανέωσης τόσο με την προσωπική του αρθρογραφία όσο και με τα δείπνα που οργανώνει με τα νεότερα στελέχη του κόμματος.

Το τελευταίο αντίο στον σύντροφο Διονύση.


doliaΑκόμη και τούτες τις στερνές ώρες είχες την αίσθηση ότι κάτι ήθελε να σου πει. Είχες την αίσθηση ότι είχε ξεχάσει κάτι να προσθέσει. Σαν να ήθελες κάτι και εσύ να προσθέσεις, να του πεις αυτά που δεν πρόλαβες. Να σου πει όλα αυτά που δεν πρόλαβε να “τακτοποιήσει”.
Μέχρι το τέλος με την ίδια οργανωτική διάθεση λες και ετοιμάζονταν για την επόμενη σύγκρουση. Με την ίδια ευκολία που προσπαθούσε να συγκρατήσει και να συμβιβάσει, ακριβώς με την ίδια ευκολία ένιωθες την έκρηξή του.
Από την αρχή μέχρι το τέλος.

Βαρυσήμαντο άρθρο μανιφέστο του Κ. Σκανδαλίδη: Εθνική ενότητα απέναντι στο νέο διχασμό


20130211-150528.jpg
Αρθρο του Κώστα Σκανδαλίδη
Το Πολιτικό κλίμα κυριαρχείται απο λογικές πόλωσης μεταξύ ΝΔ και Σύριζα , διχαστικές λογικές
Χρειάζεται ανασύνταξη της κεντροαριστεράς και Αναθέωρηση δυσμενών όρων των μνημονίου
Φτωχοποιείται η χώρα και οι πολίτες υπονομεύεται η αναπτυξιακή ικμάδα
Οι ηγεσίες των κομμάτων να παραμερίσουν τον μικρόεγωισμό τους
Στη νέα του παρέμβαση

Bέλη Αλαβάνου κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ


Βολές κατά των κομμάτων της Αριστεράς εξαπέλυσε την Τρίτη ο Αλέκος Αλαβάνος, ενώ παράλληλα τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης από το ευρώ, λέγοντας ότι μέσα στην κοινωνία γίνονται σχετικές διεργασίες.

Μιλώντας για τον Φ.Κουβέλη, επέκρινε το γεγονός ότι όντας κυβερνητικός εταίρος στηρίζει πολιτικές που δεν έχουν καμία σχέση με την Αριστερά και σημείωσε: «Δεν συμφωνώ, να το πεις

Αντίθετοι με την υπαγωγή της ΑΓΝΟ στο άρθρο ’99, οι εργαζόμενοι στις γαλακτοβιομηχανίες

Σε «κοινό μέτωπο εργαζομένων και παραγωγών» για να «μπει φρένο» στον «κοινό βηματισμό» της
ΑΓΝΟ, με τις άλλες γαλακτοβιομηχανίες της περιοχής, όπως οι «ΜΕΒΓΑΛ, ΚΟΛΙΟΣ, ΚΟΥΚΑΚΗΣ που ''εχουν απλήρωτους παραγωγούς και τους εργαζόμενους, από 2 έως 4 μήνες", καλούν δυνάμεις του ΠΑΜΕ και της ΠΑΣΥ, από τον αγροτικό χώρο και τις επισιτιστικές βιομηχανίες. Σε συνέντευξη τύπου στο

Θετική η απήχηση της εκστρατείας για την καθαριότητα στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Θετική απήχηση και άμεση ανταπόκριση είχε η εκστρατεία ευαισθητοποίησης
(door to door), που πραγματοποίησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Συμβούλιο της 5ης Δημοτικής Κοινότητας σε πολυκατοικίες, καταστήματα και σούπερ μάρκετ με στόχο την ενημέρωση των δημοτών σε θέματα  καθαριότητας και

Ο Μανιάτης για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ


Ο Μανιάτης για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ


«Πρέπει να συζητήσουμε, αν θέλουμε και με πιο τρόπο, να συμμετέχουμε στην κυβέρνηση», είπε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm, ο Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης.
Αναφερόμενος στο επερχόμενο συνέδριο του κόμματος, είπε ότι «ένα 30% του λαού που αυτοσυστήνεται στον κεντροαριστερό

6.143 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΜΟΥΣΕΙΑ...


Μέχρι το τέλος της άνοιξης θα καλυφθούν 6.143 θέσεις εποχικού προσωπικού σε δήμους, νοσοκομεία και μουσεία. Αναλυτικά, μέσω τεσσάρων διαγωνισμών θα προσληφθούν 777 νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό  σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας, 1.200 άνεργοι έως 30 ετών σε δήμους μέσω ΜΚΟ, 866 και επιπλέον 1800 σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας και 1.500 εποχικοί σε υπηρεσίες καθαριότητας, ύδρευσης και αποχέτευσης των δήμων.

Αυτά είναι τα επτά πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε μετά το φαγητό!


Ακολουθούν επτά πράγματα που δεν πρέπει

να κάνετα μετά το φαγητό
-Μην καπνίσετε: Ειδικά πειράματα έχουν αποδείξει ότι το ένα τσιγάρο μετά το φαϊ ισούται με 10! Οπότε αυξάνονται αυτομάτως οι πιθανότητες του καρκίνου. 
- Μην φάτε αμέσως φρούτα: Θα προκαλέσουν φούσκωμα στο στομάχι. Καλύτερα 1-2 ώρες μετά ή 1 ώρα πριν από το φαγητό. 
- Μην πιείτε τσάι: Διότι τα φύλλα του τσαγιού έχουν υψηλή

Τα "μπράβο" για τη Δαμανάκη

 Τα μπράβο για τη Δαμανάκη
Διθυράμβους επεφύλαξαν οι «Financial Times» για την επίτροπο, Μαρία Δαμανάκη. Ακόμη και ο Βρετανός υπουργός Αλιείας, Ρίτσαρντ Μπένγιον, είπε, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη»: «Είμαι μεγάλος οπαδός της. Θεωρώ ότι προώθησε τη διαδικασία της μεταρρύθμισης με πολύ συγκροτημένο τρόπο».
Η εφημερίδα σημειώνει ότι «δεν έχουν υπάρξει πάρα πολλές

Τα αρχαία μπλοκάρουν το Μετρό Θεσσαλονίκης


Τα αρχαία μπλοκάρουν το Μετρό Θεσσαλονίκης Σοβαρή εμπλοκή στο έργο του Μετρό της Θεσσαλονίκης θα δημιουργηθεί αν δεν υλοποιηθεί η απόφαση του ΚΑΣ για μεταφορά των αρχαιοτήτων που βρέθηκαν στον σταθμό της Βενιζέλου, ενώ η παράταση του έργου σε βάθος χρόνου ίσως οδηγήσει και στην απένταξή του από το ΕΣΠΑ.

Κλειστή η πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ για την Κατσέλη

 
Έκλεισε πριν ακόμη ανοίξει την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ η Λ. Κατσέλη με χθεσινή δήλωσή της η οποία έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης που είχε με δημοσιογράφους. Η πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, μία ημέρα μετά το μήνυμα Παπαδημούλη στην ηγεσία του κόμματος, να είναι ιδιαίτερα προσεκτική με τις μεταγραφές πολιτικών, μήνυμα που κατά πολλούς είχε αποδέκτη και την Κατσέλη, σημείωσε ότι «δεν μπορούν να γίνουν μονομερείς ενέργειες» για την

Ο τύπος της Τρίτης 12/2/2013


ΑΥΓΗ ·Μεγάλη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ στο «ΑΚΡΟΠΟΛ»- Δημοκρατία και αλληλεγγύη η απάντηση της Αριστεράς… στη στρατηγική έντασης·Για να καλυφθεί η αποτυχία – Στάση πληρωμών και φόροι σε μισθωτούς· Αποκλεισμός του υπουργείου – Δαφνί, Πάρος, Νίκαια: η υγεία ασθενεί βαρέως

Ξεκινά σήμερα η καταβολή οφειλών σε ροδακινοπαραγωγούς απευθείας στους λογαριασμούς των δικαιούχων


Από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπενθυμίζεται ότι μετά από παρέμβαση του ίδιου του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητή Αθανάσιου Τσαυτάρη και κατόπιν συνεννοήσεως με τις μονάδες μεταποίησης ροδάκινου και τη νέα διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς-ΑΤΕ, εγκρίθηκαν στις 29 Ιανουαρίου 2013 τα δάνεια στις κονσερβοποιίες από την Τράπεζα Πειραιώς-ΑΤΕ.

Το κύκλωμα… «Πεινάω», στη Θεσσαλονίκη


Κύκλωμα «εισαγόμενων» ζητιάνων από την Βουλγαρία δραστηριοποιείται εδώ και λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω κύκλωμα απαρτίζεται από αρκετά μέλη, ενώ δεν αποκλείεται το γεγονός να δραστηριοποιείται και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι ζητιάνοι, βρίσκονται καθημερινά σε πεζοδρόμια κεντρικών δρόμων της πόλης μας κρατώντας μια χάρτινη ταμπέλα με την λέξη «πεινάω». Τα άτομα αυτά εμφανίστηκαν στα πεζοδρόμια της Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι του 2012.

Μαρκογιαννάκης: Η πραγματική λίστα Λαγκάρντ δε θα βρεθεί ποτέ


Μαρκογιαννάκης: Η πραγματική λίστα Λαγκάρντ δε θα βρεθεί ποτέ
Αυτό που πίστευαν πολλοί, αλλά λίγοι ομολογούσαν, παραδέχθηκε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε συνέντευξή του για την πορεία των ερευνών της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ.

Ο πρόεδρος της προανακριτικής, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ παραδέχθηκε ότι η αρχική λίστα που έφτασε από τη Γαλλία, δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ, τονίζοντας με νόημα ότι αυτός που την… «εξαφάνισε» ήθελε να κρύψει πολλά περισσότερα από τρία ονόματα που βγήκαν στη δημοσιότητα.

Στρατιώτες ψάχνουν στους κάδους...για ΦΑΓΗΤΟ


Ελλάδα Στρατιώτες ψάχνουν στους κάδους...για ΦΑΓΗΤΟ !
Αν και οι λέξεις έχουν αρχίσει να χάνουν πια τη σημασία τους ,τα όσα γράφουν οι στρατιωτικοί για τις συνθήκες της ζωής τους σε ακριτικές μονάδες δεν μπορούν παρά να συγκλονίζουν.Οι περιγραφές και οι πληροφορίες που δημοσιοποιούν συγκλονίζει όχι μόνο …

για τη ζοφερή πραγματικότητα που αποκαλύπτουν ,αλλά και για την ανεξήγητη αναλγησία που με σταθερότητα επιδεικνύει η πολιτική ηγεσία της χώρας σ΄ έναν από τους “πυλώνες του κράτους” που λογικά θα έπρεπε να προστατεύσει. Για να μην καταρρεύσει ολόκληρο το κράτος.

Ανακλήθηκαν 2 προϊόντα για πιθανή παρουσία κρέατος αλόγου


Ανακλήθηκαν 2 προϊόντα για πιθανή παρουσία κρέατος αλόγου
Ο ΕΦΕΤ αναφορικά με τον εντοπισμό κρέατος αλόγου σε κατεψυγμένα γεύματα με μοσχαρίσιο κρέας στο Ηνωμένο Βασίλειο ενημερώνει τους καταναλωτές για τα εξής:

Στις 07 και 08.02.2013 η Αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου για την Ασφάλεια των Τροφίμων (FSA) δημοσίευσε ότι οι εταιρείες Findus και Aldi απέσυραν στο Ηνωμένο Βασίλειο κατεψυγμένα γεύματα με μοσχαρίσιο κρέας, επειδή ανιχνεύθηκε σε αυτά DNA αλόγου, τα οποία είχαν προμηθευθεί από τη γαλλική εταιρεία Comigel.

Κίνδυνος για 700.000 Ι.Χ. από δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες


Κίνδυνος για 700.000 Ι.Χ. από δεκάδες ασφαλιστικές εταιρείες
Θύματα ασφαλιστικών εταιρειών χιλιάδες  ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που ζητούν τη φθηνή λύση αλλά χωρίς αντίκρισμα.

Εταιρείες που έκαναν την εμφάνισή τους εν μέσω κρίσης και υπόσχονται στους πολίτες πολύ χαμηλές τιμές έχουν έδρα στο εξωτερικό και δεν ελέγχονται από το ελληνικό Δημόσιο.

Εφοριακοί σε Στουρνάρα: Είσαι αλαζόνας!


Εφοριακοί σε Στουρνάρα: Είσαι αλαζόνας!
Σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσαν οι εφοριακοί, κατηγορώντας τον για αλαζονεία και αποδίδοντας του την πλήρη ευθύνη για την υστέρηση των εσόδων.

Όπως τονίζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων των ΔΟΥ, η κατάρρευση των εσόδων οφείλεται στη «βάρβαρη πολιτική των χαρατσιών, το άδικο φορολογικό σύστημα και την αποδυνάμωση των φορολογικών υπηρεσιών».

Παπαρήγα: Ναι σε συνεργασίες υπό όρους


Παπαρήγα: Ναι σε συνεργασίες υπό όρους
Ζητάμε άλλη εξουσία και όχι άλλη κυβέρνηση. Άλλη επιλογή τύπου ΣΥΡΙΖΑ ή Ανεξάρτητοι Έλληνες ή ΔΗΜΑΡ δεν θα λύσει το πρόβλημα, θα του προσφέρει νέες αυταπάτες και απογοητεύσεις τόνισε η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στο Mega.

Η γ.γ. του ΚΚΕ επανέλαβε για ακόμη μία φορά πως ο Περισσός ζητά «αποδέσμευση από την ΕΕ και κοινωνικοποίηση του πλούτου», ενώ τόνισε ότι απευθύνει πρόσκληση λαϊκής συμμαχίας καθώς «η αλλαγή θα έρθει από το λαό».

Η παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου που σόκαρε τον κόσμο


Η παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου που σόκαρε τον κόσμο
Ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος δεν θα αναφερθεί σαν κάτι το ιδιαίτερο από τους μελλοντικούς ιστορικούς ως προς το έργο του. Θα αναφέρεται, ωστόσο, ως ο Πάπας που τόλμησε να υποβάλει την παραίτησή του διαισθανόμενος πως οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν. Συνήθως, ο Πάπας της Ρώμης εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του Θεού επί της Γης. Η ίδια η λέξη Ποντίφικας σημαίνει γεφυροποιός, εκ του Pons (γέφυρα) και - fex < facio (κάνω), με αναφορά στη γέφυρα του ποταμού Τίβερη.

Οι φόροι δεν φέρνουν έσοδα. Τι προβλέπει το μνημόνιο 3


Οι φόροι δεν φέρνουν έσοδα. Τι προβλέπει το μνημόνιο 3
Επί ποδός βρίσκεται το οικονομικό επιτελείο εξαιτίας της μαύρης «τρύπας» που εντοπίζεται στα έσοδα, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού τον Ιανουάριο. Πιο συγκεκριμένα το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού έφτασε τα 4,418 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας μείωση κατά 9,3% έναντι του Ιανουαρίου 2012 και υστέρηση κατά 0,4% ή 19 εκατ. ευρώ έναντι του μηνιαίου στόχου (4.437 εκατ. ευρώ).

Τσίπρας: Η Ελλάδα θυμίζει χώρα που βγαίνει από πόλεμο


Τσίπρας: Η Ελλάδα θυμίζει χώρα που βγαίνει από πόλεμο
Η Ελλάδα σήμερα θυμίζει μια χώρα που βγαίνει από πόλεμο, μια χώρα με κατεστραμμένη την εργασία, με καταρρακωμένους κοινωνικούς θεσμούς, με εξαθλιωμένους κρατικούς λειτουργούς, με κουρασμένους ψυχικά ανθρώπους. είπε ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της εκδήλωσης με θέμα «Δημοκρατία, Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη. Η Αριστερά απαντά στη στρατηγική της έντασης».