Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Εντοπίστηκαν δύο πτώματα στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης



Δύο πτώματα, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, εντοπίστηκαν 
στις 11:00 το πρωί σε αγροτική περιοχή του χωριού Ανάληψη στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας έχει τραύμα στο κεφάλι, ενώ και οι δύο νεκροί είναι ηλικίας περίπου 30 ετών.
Τα πτώματα, τα οποία είναι σε προχωρημένη σήψη, ανακαλύφθηκαν τυχαία από περαστικό, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία.

Πώς προέκυψαν η κίτρινη και η κόκκινη κάρτα στο ποδόσφαιρο;



Αναρωτηθήκατε ποτέ ως λάτρεις του ποδοσφαίρου ποιός είχε την ιδέα εφαρμογής στο άθλημα της κίτρινης και κόκκινης κάρτας; 

Πώς ξεκίνησε αυτή η περιπέτεια με τις αποβολές και τις προειδοποιήσεις;

Ο Άγγλος Κένεθ «Κεν» Άστον έφευγε για το σπίτι του το 1966 από το γήπεδο σοβαρά προβληματισμένος απ' όσα είχαν δει τα μάτια του στο παιχνίδι του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου Αγγλία – Αργεντινή.

Το χαμόγελο… εξουθενώνει τις σερβιτόρες


Το χαμόγελο... εξουθενώνει τις σερβιτόρες
Το χαμόγελο μιας σερβιτόρας και η πρόσχαρη διάθεσή της αρκούν για να μας φτιάξουν την ημέρα. Άλλωστε τι αξία έχει ένα χαμόγελο;
Η αξία ενός χαμογελαστού προσώπου φαίνεται πως είναι διαφορετική για τον εργαζόμενο και για τον πελάτη κι αυτό διότι σύμφωνα με τα ευρήματα νέας έρευνας, μπορεί ένα χαμόγελο να ευχαριστεί τον πελάτη, εξουθενώνει όμως τον υπάλληλο!

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε 19 περιφέρειες

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε 19 περιφέρειες
Σχεδόν έτοιμα είναι τα ψηφοδέλτια της N.Δ. για τις
περισσότερες εκλογικές περιφέρειες της χώρας, καθώς η εντολή του Aντ. Σαμαρά προς τους στενούς συνεργάτες του, που διαμορφώνουν τις «λίστες» του κόμματος, είναι στα μέσα Φεβρουαρίου να έχουν καταρτιστεί σε ποσοστό 90% και σε αυτές να υπάρχουν νέα, άφθαρτα και δοκιμασμένα πρόσωπα που να σηματοδοτούν «τη νέα εποχή διακυβέρνησης».

Ξενιτεύονται οι Έλληνες γιατροί για να πάρουν ειδίκευση


Φεύγουν οι φοιτητές της ιατρικής από την Ελλάδα με προορισμό χώρες του εξωτερικού για να μπρορέσουν να πάρουν την ειδίκευση που επιθυμούν και να μπορέσουν να μπουν σε νοσοκομείο και να προσφέρουν τις υτπηρεσίες τους.

Υποψήφιος για την προεδρία και ο Καστανίδης;

Ανοιχτό άφησε ο Χάρης Καστανίδης το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και τάχθηκε υπέρ της ανασύνταξης της κεντροαριστεράς πάνω στο δίλημμα «δημοκρατία ή αγορές».

«Θα ήταν αστόχαστο να σκεφθεί κανείς ότι όσοι θα επιχειρήσουν να αλλάξουν την κεντροαριστερά στην Ελλάδα, θα είναι απόντες από τα μεγάλα στοιχήματα», είπε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Οριστικό «διαζύγιο» από τη ΝΔ παίρνει ο Π. Καμμένος

Την οριστική αποχώρησή του από τη ΝΔ ανακοινώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, όπως αναφέρει, να υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.
Μιλώντας στον «Τύπο της Κυριακής», ο κ. Καμμένος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, για πρώτη φορά, να προχωρήσει στην ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα και μάλιστα ανακοινώνει και την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η σχετική εκδήλωση, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να σκέφτεται να ασχοληθεί με την τοπική

«Μπακάλης» με 78 εκατ. ευρώ στην Ελβετία



Μεγαλοεπιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των αλυσίδων Super Market καταγγέλλεται και μάλιστα με επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο για λαθραία εξαγωγή εκατομμυρίων ευρώ στην Ελβετία.

Η επιστολή αυτή βρίσκεται στα χέρια του κ. Βενιζέλου καθώς και σε αυτά του Νίκου Λέκκα Προϊσταμένου της Διεύθυνσης και Σχεδιασμού Ελέγχων, δηλαδή του ΣΔΟΕ. Συντάκτης της επιστολής είναι άτομο που γνωρίζει άριστα τις δοσοληψίες του επιχειρηματία είτε με τους προμηθευτές του είτε με τις ελβετικές τράπεζες.

Διεργασίες για εκλογές το φθινόπωρο



Το θέμα της παράτασης της θητείας  της κυβέρνησης Παπαδήμου έβαλε στο τραπέζι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό την περασμένη Πέμπτη. Η πρωτοβουλία αυτή του κ. Παπανδρέου προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επιμένει σε εκλογές ως τα τέλη Απριλίου.

Σκότωσε την αδελφή του με λάπτοπ


Οικογενειακή τραγωδία, με θύμα και θύτη αδέλφια, εκτυλίχθηκε στο συνοικισμό Λατσιών στη Λευκωσία.
Ένας 25χρονος, φέρεται να σκότωσε την κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη αδελφή του, κτυπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι με φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Ο φερόμενος ως δράστης τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε ότι σκότωσε την αδελφή του.Το θύμα βρέθηκε στο χολ του σπιτιού μέσα σε λίμνη αίματος.

Της φέρνει λουλούδια κάθε εβδομάδα εδώ και 70 χρόνια!


Της φέρνει λουλούδια κάθε εβδομάδα εδώ και 70 χρόνια!

Πρόκειται ίσως για τον πιο ρομαντικό άνδρα της Βρετανίας αν όχι όλου του κόσμου! 
Ο 89χρονος Jack Mills, βετεράνος πολέμου, εδώ και 70 χρόνια φέρνει κάθε εβδομάδα στην γυναίκα του λουλούδια και κρατάει τον έρωτα τους ζωντανό! Συνολικά της έχει αγοράσει πάνω από 3.000ανθοδέσμες. "Στην αρχή, όταν γνωριστήκαμε, δεν είχα πολλά χρήματα και της έπαιρνα λίγες μαργαρίτες" δήλωσε ο κύριος Mills. Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ηλικία 18 ετών και είναι παντρεμένοι 70 χρόνια! όπως δήλωσαν ούτε ένα λεπτό δεν μετάνιωσανν για αυτό το γάμο!

Σαν Σήμερα...


21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Γεγονότα

1878: Ο ελληνικός στρατός, αποτελούμενος από 24.000 πεζούς, 300 ιππείς και 4 πυροβολαρχίες, υπό τον αντιστράτηγο Σκαρλάτο Σούτσο, εισβάλλει άνευ κηρύξεως πολέμου στην τουρκοκρατούμενη Θεσσαλία, για να προστατεύσει τους επαναστάτες Θεσσαλούς. Μέσα σε δύο ημέρες θα απελευθερώσει τα χωριά μέχρι τον Δομοκό.
1898: Η Ελλάδα τίθεται υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο, λόγω πτώχευσης.

Ιερά Μονή με Έσοδα...1.800.000 ΕΥΡΩ !!!!!


Κεντρική Μακεδονία Ιερά Μονή με Έσοδα...1.800.000 ΕΥΡΩ !!!!!

Καθαρό φορολογητέο εισόδημα ύψους 1.794.748,07 ευρώ έχει δηλώσει για το 2011 η Ιερά Μονή Φιλοθέου του Αγίου Όρους όπως προκύπτει από έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Το έγγραφο διαβιβάστηκε μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος έχει ζητήσει να ενημερωθεί αν έχουν ελεγχθεί οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της μονής Φιλοθέου και οι συνθήκες εκμετάλλευσης υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ντ. Μπακογιάννη: Πολιτικοί νέας κοπής στην επόμενη Βουλή


«Στόχος μου είναι να βάλω στη Βουλή νέους βουλευτές νέας κοπής», δήλωσε από τα Ιωάννινα η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία αφού παραδέχτηκε ότι υπήρξε κομμάτι του παλιού πολιτικού συστήματος, τόνισε πως ακριβώς γι’αυτόν τον λόγο δεν έχει το άλλοθι της άγνοιας.
«Ξέρω ότι η χώρα χρειάζεται βουλευτές με διαφορετικές αντιλήψεις από αυτές που είχαμε μέχρι τώρα», ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά της ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα μπει στη Βουλή.

Θεσσαλονίκη: Η νοοτροπία του Έλληνα Αστυνομικού.....


Κεντρική Μακεδονία Θεσσαλονίκη:  Η νοοτροπία του Έλληνα Αστυνομικού.....

Τι και αν είσαι αστυνομικός; Το αίμα του Έλληνα οδηγού στις φλέβες υπερισχύει! Το περιπολικό της φωτογραφίας, ( 20-01-12) είναι σταθμευμένο... διπλοσειρά με αλάρμ μπροστά στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, "κλείνει" το άλλο όχημα της φωτογραφίας και μάλιστα το έχει τρακάρει. Σαν να μην έφτανε αυτό... έχει αφήσει και το κλασικό χαρτάκι με το τηλέφωνο (του Α.Τ. που ανήκει) στο ταμπλό για την περίπτωση που.. εμποδίζει!

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΟΦΑΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΨΥΧΑΡΗΔΕΣ!

Ο ΥΙΟΣ ΨΥΧΑΡΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ
Aναμενόμενο. Θυμάστε που γράφαμε ότι ο υιός Ψυχάρη, όχι μόνο ΔΕΝ κόπηκε από την Α' Αθήνας, αλλά με τις ευλογίες κάποιων στη Ν.Δ. έχει γερές πλάτες και μάλιστα τον κάλεσαν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ παρουσία του προέδρου της Οργάνωσης Παπαμίκου; Σε

Μ. Χρυσοχοΐδης: Υποκριτές όσοι ζητούν να συνεχιστεί η λειτουργία της Γ.Γ. Μακεδονίας-Θράκης

Με σκληρή γλώσσα για αυτούς που ζητούν να συνεχιστεί η λειτουργία της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, χαρακτηρίζοντάς τους ως υποκριτέs
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουμε 110 υπαλλήλους στην πρώην γενική γραμματεία, οι οποίοι εδώ και 10 χρόνια δεν έχουν καμία αρμοδιότητα».

Σήμερα η έναρξη του πατρινού καρναβαλιού

Ξεκινούν σήμερα το Σάββατο οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού με την τελετή έναρξης, η οποία φέτος θα εξελιχθεί καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ειδικότερα, μικροί και μεγάλοι θα πάρουν μέρος σε μία υπαίθρια γιορτή, που αναμένεται να αναστατώσει ευχάριστα το κέντρο της πόλης. Μουσική, χορός, πρωτότυπα χάπενινγκς, καλλιτέχνες δρόμου και πλήθος εκπλήξεων θα ξετυλιχτούν μέσα από ευρηματικά δρώμενα μεταδίδοντας απλόχερα κέφι, ζωντάνια και χαρά.